Щастлив съм, че спазвайки ангажиментите си за подкрепа на българските

...
Щастлив съм, че спазвайки ангажиментите си за подкрепа на българските
Коментари Харесай

Цветан Цветанов в Свищов: Щастлив съм да виждам как българските региони се развиват

Щастлив съм, че спазвайки уговорките си за поддръжка на българските райони, имаме опцията да виждаме по какъв начин те се развиват. Свищов е прелестен образец за това, че когато локалната власт е задоволително инициативна, държавното управление и депутатите са постоянно отсреща, нещата се случват. За мен е доста радостно да знам, че жителите усещат позитивната смяна в Свищов и обитаемоте места в общината. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който на централния площад в Свищов беседва с голям брой поданици и посетители, отбелязващи празника „ Свищовски лозници “, оповестиха от партията.
 1  2  3  4  5  6  7
Градът е измежду отличниците в вложението на европейски средства. В подобряването на виталната среда, инфраструктурата, опазването на здравето и услугите се извършват също и редица планове с държавно и общинско финансиране. Реновирани са доста жилищни здания и прилежащите им пространства, осъвременени са детските градини и парковете, ремонтирани са улици, усъвършенствана е просветителната инфраструктура, обновяват се църкви.

„ В края на лятото страната даде безплатно на Община Свищов 320 декара от някогашните казарми. Теренът е с изход на Дунав и ще бъде фактор за привличането на вложения “, сподели кметът на Свищов Генчо Генчев, който придружаваше Цветанов по време на обиколката му в района. Заедно с тях бяха и великотърновският кмет и регионален координатор на ГЕРБ Даниел Панов, депутатът Станислава Стоянова и ръководителят на Общински съвет доктор Кристиян Кирилов.

Цветан Цветанов и Генчо Генчев имаха опцията да прегледат и нов реаномобил от най-голям клас, особено изложен за жителите на Свищов във връзка празника на града.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР