Щастлив съм, че ще работя в Комисията на ЕП по

...
Щастлив съм, че ще работя в Комисията на ЕП по
Коментари Харесай

Андрей Новаков: Има шансове и българи да заемат ръководни и ключови позиции в ЕП

Щастлив съм, че ще работя в Комисията на Екологичен потенциал по превоз и надзор на бюджета. Това съобщи евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Аз ще работя в комисията по превоз и по правата на индивида и миграцията. Колегите са се постарали там където преди имахме представители, още веднъж да имаме ", добави по тематиката евродепутатът от Българска социалистическа партия Петър Витанов.

"След още седмица ще се реши кой е новият ръководител и зам.-председател на Европейския парламент. Има шансове и българи да заемат управителни и основни позиции в Екологичен потенциал ", разкри Новаков.

"И от Българска социалистическа партия чакаме хора на управителни постове в Екологичен потенциал. Рано е обаче за решения ", разяснява Витанов.



"Все още нямахме опция да се съберем всички български представители на обща среща. И това ще стане откакто стартираме работа. Надявам се, че и в този момент ще загърбим партийните разлики и ще работим дружно по значимите въпроси ", сподели евродепутатът от ГЕРБ.

"Този мандат ще имам опция да работя в комисията по превоз за казуса по пакета "Мобилност ". Имаме тактика, само че не желая да разгласявам обществено. Превидили сме и дейности по време на немското, финландското и хърватското председателство. Обещавам, че ще създадем и невъзможното ", разкри Новаков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР