Щастлив съм, че ще играя с толкова шампиони в Лубе.

...
Щастлив съм, че ще играя с толкова шампиони в Лубе.
Коментари Харесай

Алекс Николов: Лубе е важна стъпка в живота и кариерата ми

" Щастлив съм, че ще играя с толкоз първенци в Лубе. Това е значима стъпка в моите живот и кариера. Беше мъчно, само че взех решение да я направя. ". Това бяха част от думите на националът Александър Николов при формалното му показване като волейболист на Кучине Лубе (Чивитанова).
 Алекс Николов: Не отивам в Лубе, с цел да бъда заместител Алекс Николов: Не отивам в Лубе, с цел да бъда заместител
В началото на юли 18-годишният посрещач от школата на Левски бе притеглен от италианския първенец с контракт за 3 сезона. В момента Алекс Николов е в Чивитанова с националния тим до 20 години за контроли с Франция преди Европейското състезание и това бе съчетано с конференция за представянето му. В нея участваха още наставникът на италианския първенец Джанлоренцо Бленджини и спортният шеф на клуба Джузепе Кормио.
 Джузепе Кормио: Левски ще продължи да построява първенци - организацията и изискванията в клуба са шампионски Джузепе Кормио: Левски ще продължи да построява първенци - организацията и изискванията в клуба са шампионски
" Бях в Съединени американски щати, където учих в лицей, когато получих оферти от няколко класни клуба. Изборът не беше елементарен. Ставаше дума за една огромна стъпка в моите кариера и живот, само че желаех да отида в Лубе. Знам, че ме чакат доста победи и моменти на задоволство, само че и също по този начин и сложни мигове. Шампионът с Лубе Цветан Соколов ми описа хубави неща за клуба, тренировките, метода на игра и почитателите. Мечтая да стана международен първенец и да играя с трима настоящи международни първенец в Лубе е фантастично. Ще дам максимума от себе си и ще одобрявам с отворени прегръдки препоръките на моите съотборници. Присъствието ми в тима и съглашението сред Лубе и Левски сигурно ще привлекат доста български почитатели ", съобщи на конференцията Алекс.
 Джанлоренцо Бленджини: Александър Къндев и Симеон Николов имат основата и качествата да доближат до най-високо равнище Джанлоренцо Бленджини: Александър Къндев и Симеон Николов имат основата и качествата да доближат до най-високо равнище
През предишния сезон 206-сантиметровият " наследник " младеж игра в колежанския шампионат на Съединени американски щати с екипа на Лонг Бийч. Офертата от Лубе обаче го накара да се прибере в Европа. В Лубе Николов ще е съотборник със станалите международни първенци в Италия преди дни Симоне Анцани, Фабио Балазо и Матиа Ботоло.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР