Щастлив, радостен и здрав. Така се чувствам на 56. Мина

...
Щастлив, радостен и здрав. Така се чувствам на 56. Мина
Коментари Харесай

Христо Стоичков на 56 – щастлив, здрав и с много мечти за бъдещето

Щастлив, щастлив и здрав. Така се усещам на 56. Мина една тежка година. Това сподели в ефира на Нова телевизия най-известният български футболист в света Христо Стоичков, който през днешния ден има рожден ден. 

Попитан какво мисли за имунизацията Стоичков показа, че първоначално доста е чел по тематиката, допитвал се е и до специалисти.
Министъра на туризма и Христо Стоичков разискаха по какъв начин да разпространяват България като туристическа дестинация
Министърът на туризма Христо Проданов организира среща с Христо Стоичков. Двамата разискаха бъдещото съдействието сред министерството...
Прочети повече
„ Като състезател съм имал имунизации, бях треньор в Африка. Там наложително би трябвало да се ваксинираш. Вие мислите ли, че в случай че нещо не е добре ще се имунизирам? Направете го. Само по този начин ще се предпазите. Загубихме доста другари, родственици, близки. Както постоянно българина не има вяра на нищо и на никой. Кой естествен човек ще направи ваксина, която ще повреди организма? “, сподели той и добави, че е имунизиран с три дози.

Попитан мъчно ли е да имаш Христо Стоичков в къщи, той отговори, че не е, тъй като с жена му Марина по този начин са си подредили живота. „ Всеки знае какво би трябвало да прави, знае си отговорностите. Никога не съм се напивал, не съм вдигал ръка. Когато стане нещо излизам, с цел да отмине “, показа той.

По думите му тайната на дългия и благополучен брак е уважението. „ И компромисите “, добави футболната легенда.

За Стоичков най-големия подарък е прегръдката от внучката му.
Стоичков с мотивиращи думи към ЦСКА преди дербито с Лудогорец
Легендата на българския футбол Христо Стоичков по традиция насочи мотивиращи думи към тима на ЦСКА преди следващия значим мач на отбора....
Прочети повече
Той показа, че има две фантазии – да направи изявление с Майкъл Джордан и Тайгър Уудс.

Стоичков чака до края на март да има зелена светлина по отношение на проектите на ЦСКА да построи нов стадион на мястото на " Българска войска ". " Мисля, че до към края на март всички, които са свързани с тази идея, да кажат Да. Някога да си чула господин Ганчев да каже, че желае от страната пари. Други желаят пари, ние не желаеме. Ние желаеме да ни разрешат да го създадем ", съобщи легендата на българския футбол.

" Червеният дух в никакъв случай не ни е напускал. Никога не сме се плашили от най-трудното. Ние преживяхме най-трудното. Слушам ги, че желаят да вършат нов народен стадион. За какво ти е? Няма хора, той стадион щял да прави. Дай на тези, които имат, да ни го създадат, да си го поправят и помогни с каквото можеш ", сподели Стоичков.

Още от ФУТБОЛ БГ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР