Щастието обича тишината, но пък друго си е да споделиш

...
Щастието обича тишината, но пък друго си е да споделиш
Коментари Харесай

Така изглежда щастието! Теди и Гената от "Един за друг" в рядко селфи от бременността в черно и бяло

Щастието обича тишината, само че пък друго си е да споделиш с целия свят какъв брой ти е хубаво! Както направиха Теди и Гената от последния сезон на " Един за различен ". 

Двамата криха много дълго обстоятелството, че са в очакване на първото си дете, само че рожденият ден на Теди беше един страховит мотив най-сетне да споделят новината със своите почитатели. 

Виж още: Бионсе включи Цветелина Янева във VIP листата си, пя извънредно на метри от нея 

Всъщност от дълго време подозирахме, че при тях се случва нещо такова, защото Теди отдавна се снимаше или единствено в лице, или скрита зад нещо или някого.

Е, към този момент целият свят знае за прелестното събитие в живота им и двамата не крият щастието си. Напротив - споделят го! Направиха го и със фотография в черно и бяло, която демонстрира недвусмислено благополучие им:

Виж още: Ваня Джаферович чисти имиджа? Бившият футболист със фамилно селфи след изказванията за изневяра 

С бременността на Теди се обрисува същински бейби взрив при двойките от последния сезон на " Един за различен ". Началото дадоха Поля и Митко, които към този момент станаха родители на дребния Никол. Наскоро в осмия месец на своята бременност влезе и Мария, която пусна ефектна фотосесия по мотива. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР