Щастието не може да се усети със сетивата, то е

...
Щастието не може да се усети със сетивата, то е
Коментари Харесай

4 причини да се радвате на зимата

Щастието не може да се усети със сетивата, то е вътрешно положение. С настъпването на зимата можете доста елементарно да се потопите в това положение и ще видите по какъв начин животът ви ще свети с ярки цветове. Защо идването на зимата ни носи наслада?
Красотата в близост е невероятна

Колко е красиво, когато настъпи зимата, когато всичко стане бяло и снежно. Прекрасно е, изключително в планината. За да получите естетическо наслаждение, не е нужно да ходите на никое място или да купувате билет за друга страна, просто вдигайте погледа си по-често и гледайте света към вас. Да не виждаш красивите трансформации е просто нереалистично. Много е красиво и омайващо!


Усещане за сигурност и комфорт

Това е същинска вълшебна приказка. Ако желаете да изпитате прелестно чувство за сигурност и комфорт, тогава би трябвало да извършите един обред. За задачата изчакайте да завали сняг, колкото по-силно, толкоз по-добре. В идеалния случай, ще е почивен ден. Стойте си вкъщи, не ходете на никое място и изключете телефона и интернета (това е значимо!). Вземете меко, топло одеяло, направете си чаша кафе или чай, изберете си забавна книга или включете обичания си филм от детството.

Удобно почивайте на дивана, увийте се в одеялото, отпийте глътка благоуханен чай. Отвън на прозореца времето бушува, а в тиха и уютна атмосфера вие пиете обичаната си напитка и се наслаждавате на самото чувство, за което мечтаят всички хора на земята.
Трансформация!

Ако животът ви стартира да наподобява на тресавище, покрито с тиня, тогава с настъпването на зимата е време да започнете да излизате от този застой. По време на промяна на сезон е най-лесно човек да стартира да прави нещо ново в живота си, настояват психолозите. Няма да спорим с тях, по тази причина да действаме. Можете да пренаредите жилището, да оборудвате дома си с нещо ново и красиво. И още: време е да измененията стила си и да актуализирате дрешника си.
Творчески подтик

Зимата, както никой различен сезон, е подобаваща за креативност. Всеки ден гледката отвън прозореца се трансформира, толкоз красиво! Спомнете си обичаното си занятие от младостта или можете да измислите нещо ново. Във всеки случай едно занимание ще ви донесе мир, ентусиазъм, религия в личните ви сили и гении, а може и да помогне да спечелите малко пари.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР