Щастието не е в парите, а в тяхното количество …

...
Щастието не е в парите, а в тяхното количество …
Коментари Харесай

Мудрата на парите и изпълнение на желанията

 Щастието не е в парите, а в тяхното количество … ако  сходна тематика е изключително настояща за вас, тази мудра ще ви помогне да решите казуса.

За какво е тази мудра?

В живота на всеки от нас се случват разнообразни, а от време на време даже и сериозни обстановки. Например незабавно са нужни пари за лекуване, неочакван ремонт на къща или кола, пътешестване или друго значимо нещо, което е належащо тъкмо в този момент. По какъв метод да получите финансова поддръжка?

Мудрата за незабавно привличане на пари ще ви помогне да намерите излаз от рецесията и да материализира нужната сума пари за вас. Моля, обърнете внимание: тази мудра има огромна мощ и работи много бързо, тъй че би трябвало да се употребява рядко и извънредно в сериозни обстановки. В противоположен случай няма да можете да се справите с нейната сила и единствено ще си навредите.

Техника на осъществяване

Вдигнете дланите си до равнището на слънчевия сплит (вижте картинката). Съединете показалеца и палеца на всяка ръка  по този начин, че да се образуват пръстен. Жените би трябвало да извърнат дясната си длан по този начин, че да е ориентирана към земята, а лявата да е обърната нагоре.

Мъжете би трябвало да създадат тъкмо противоположното (лявата – към земята, дясната – нагоре). Сега съединявате върховете на пръстите: дребният пръст на дясната ръка с безименния на лявата и безименния на дясната ръка с дребния пръст на лявата. В резултат междинният пръст на всяка ръка би трябвало да остава свободен и провиснал.

Определете сами какъв брой пари ви трябват. Не „ сваляйте звезди от небето “, колкото по-реална и по-необходима е поръчката, толкоз по-бърз е резултатът. Съсредоточете се върху силата, която идва от слънчевия ви сплит и помислете за парите. В този миг мудрата стартира да усилва вашето предпочитание и да го изпълва с мощна мощ.

Максималното време за осъществяване на мудрата е 5-10 минути. Можете да работите с мудрата за незабавни пари единствено един   ден! А в този ден можете да я извършите няколко пъти: 1 път заран, незабавно след ставане, 2-3 пъти денем и 1 път преди лягане. Интервалът сред всяко осъществяване на мудрата би трябвало да бъде минимум четири часа.

Успех!



Мудра, която ще притегли на ваша страна Съдбата!

 

Какво е орис и дали тя в действителност съществува? Дори и през днешния ден е доста мъчно да се даде категоричен отговор на този въпрос. Изглежда, че всичко в този свят се случва…

Цялата публикация

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР