Щастието не е мираж за Светослав Иванов, който навъртя десет

...
Щастието не е мираж за Светослав Иванов, който навъртя десет
Коментари Харесай

Светльо Иванов от bTV показа на мъжете как се прави СНИМКА

Щастието не е мираж за Светослав Иванов, който навъртя 10 години фамилен живот. Той поздрави брачната половинка си с благ пост, за който доста дами могат единствено да мечтаят.

Водещият на предаването " 120 минути " по Би Ти Ви е женен от 29 август 2011 година за Вяра Деянова-Иванова.

На тази дата двамата подписват брак не къде да е, а в един от най-романтичните градове в Европа - Рим. " Казахме си " Да " на този ден в най-красивия град на света. От тогава си споделяме " Да " всеки ден. И по този начин към този момент 10 години ", написа журналистът към фотография край фондана Ди Треви.



Фотографът е запечатал момента, в който младоженците хвърлят монети, обърнати с тил към фонтана.Според легендата, в случай че се обърнеш с тил и хвърлиш монета във фонтана, безусловно ще се върнеш още веднъж в Рим. Има разнообразни версии по отношение на произхода на това вярване, само че най-вероятно то идва отпреди епохи, когато търговците, минаващи през Рим, са измолвали милостта на божествата, за които се вярвало, че живеят във водата, с дребен подарък, дребна монета. Още по-любопитното е, че монетите, хвърлени от туристите всяка година, възлизат на над 1 милион евро, написа " Ретро ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР