Щастието е нещо, за което всички мечтаят, но не всички

...
Щастието е нещо, за което всички мечтаят, но не всички
Коментари Харесай

Ключът към щастието на всяка от 12-те зодии

Щастието е нещо, за което всички мечтаят, само че не всички съумяват да приканят в живота си. Всяка зодия има своя ключ към това да открие щастието, ето какъв е той:
Овен: Овните имат потребност от повече независимост в персоналния живот. Не обичат задушаващите връзки и в случай че се намират в такава, би трябвало да се отърват от нея, с цел да са щастливи или просто да получат нужната независимост. Ако не са спокойни в каквато и връзка да се намират, няма по какъв начин да чакат да са щастливи и нещо да се промени. Овните имат потребност от нова обич, с цел да открият насладата от живота.
 Ето кои 2 зодии са цар и кралица на Зодиака Ето кои 2 зодии са цар и кралица на Зодиака
Това са зодиите, които владеят всички останали – с сексапил, с разсъдък, с предимство и какво ли още не. Те имат доста какво да дад...
Телец: За Телците щастието е в дребните неща, при тях няма потребност от огромни дарове, огромни изненади и кой знае какви случки в живота, с цел да са щастливи. Ако един Телец усеща, че насладата го е напуснала и всекидневието му е сиво, безусловно би трябвало да направи нещо мъничко за себе си – нова покупка, разходка до различен град, вечеря с обичан човек и ще усетят по какъв начин щастието още веднъж идва при тях.
Близнаци: Щастието за Близнаците е в хубавия живот, хубавото вино, вкусната вечеря и разходка с обичания човек в хубав град. Близнаците имат потребност от по-лъскав живот, с цел да са щастливи и в това няма нищо неприятно, тъй като работят доста, с цел да го реализиран.
Рак: Раците са хора, които обичат огромните компании и правилните другари. Ако желаят да бъдат щастливи, постоянно би трябвало да са заобиколени от най-близките си другари. Ако работят или живеят в чужбина, доста е мъчно да открият щастието надалеч от околните. Само контактът с тях ги прави напълно приключени и щастливи персони!
Лъв: Щастието за Лъвовете е в парите, положителната кариера и положителните позиции в живота. Няма Лъв, който да е спокоен и благополучен с малко. Работата, триумфите, славата и охолния живот ги вършат същински щастливи, сполучливи и ги карат да се усещат добре в кожата си. Искат целият свят на да знае името им и до момента в който не го реализиран, не вършат нищо друго с живота си.
 Каква ЛЮБОВ е писано да има всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 2) Каква ЛЮБОВ е писано да има всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 2)
Зодиите имат разнообразни усещания за любовта, мечтаят друго за нея и се надяват да получат тъкмо това, което сърцето им желае. Ето по какъв начин...
Дева: Девите желаят да имат от всичко по малко в живота, с цел да са щастливи. Не им е нужно доста, не желаят всичко и непременно. За тях стига да имат прилична работа, релативно положителни приходи, обич до себе си и ведрина в живота си. Нямат искания да желаят доста, с цел да са щастливи, само че в случай че нещо им куца – не изпитват наслада от живота, даже всичко останало да им е наред. Просто са си такива!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР