Щастието е нещо трудно за количествено определяне, но това не

...
Щастието е нещо трудно за количествено определяне, но това не
Коментари Харесай

Финландия отваря първия мастърски клас по щастие. Как да кандидатствате?

Щастието е нещо мъчно за количествено установяване, само че това не ни пречи да опитваме да го опишем. Годишния отчет за най-щастливите държави  трябва да бъде оповестен по-късно този месец. Петкратният победител в класацията страната, която може би е най-квалифицирана да предложи уроци за това по какъв начин да живеем щастливо.

И ще прави тъкмо това - Финландия открива първия в света майсторски клас по благополучие. Лошата вест е, че е единствено за 10 късметлии, написа Forbes. Усмивките и положителното въодушевление за тях ще е обезпечено, тъй като Visit Finland ще бъде хазаин на цялото събитие, тъй че то няма да коства на участниците нито стотинка. Тези, които не са признато, могат да се утешат, като гледат майсторския клас гратис онлайн по-късно това лято.

Кандидатурите са отворени за всеки искащ, а срокът за кандидатстване 2 април 2023 година Продължителността на майсторския клас е четиринадесет дни и ще се организира във финландския район Lakeland от 12 до 15 юни 2023 година в първокласен курорт Kuru, където всяка вила разполага със лична сауна и спа център. На спечелилите за стратегия ще им бъде обезпечен самолетен билет до страната и ще бъдат свързани с експертни " треньори ", целящи да ги насочат към уравновесен метод на живот, който предизвиква " щастието по финландския метод ". Уроците ще обзет четири основни тематики: природа и метод на живот; здраве и баланс; дизайн и ежедневие; храна и благоденствие.

Уроците ще са съсредоточени върху общата финландска философия, че щастието не е някакво мистично положение, а по-скоро умеене, което може да се научи.

Според отчета за щастието на Oracle за 2022 година, доста от нас са не запомнили това умеене или в никакъв случай не са разкрили, че го имат, като 45% от хората настояват, че не са се чувствали същински щастливи повече от две години, а 25% не са сигурни или не могат да си спомнят дали са се чувствали щастливи. Финландия твърди, че знае отговора на въпроса по какъв начин да реализираме положение на благополучие, остава да решите дали да кандидатствате.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР