Щастието е навик. Това твърди проф. Радж Рагунатан. Според него

...
Щастието е навик. Това твърди проф. Радж Рагунатан. Според него
Коментари Харесай

Проф. Радж: Щастието е навик

Щастието е табиет. Това твърди проф. Радж Рагунатан. Според него седем неточности пречат на щастието ни. Основното, което хората объркват, е, че не избират пътя към щастието, макар, че желаят да са щастливи,  разяснява Рагунатан в предаването " На кафе ".

Повечето правила за благополучие са елементарни, само че хората желаят гаранции и научни доказателства, че стъпките към щастието подсигуряват резултата.  Когато приложите навиците за благополучие, има резултат, твърди той.

Първо би трябвало да определите какво е благополучие - мнозина не са сигурни какво съставлява. За мен щастието например е да съм с леко сърце, да работя, само че да не се схващам насериозно, разяснява той.

След това би трябвало да си разработите проект по какъв начин да извършите нещата, които ще ви доведат до щастието. Едно от нещата, които не вършим постоянно е да отделяме достатъчно време за другарство със семейство и другари. Затова би трябвало да имате проект, в който съответно би трябвало да запишете по кое време и по какъв брой време ще им отделяте, график си напревете, поучава професорът. 

Второто значимо упражнение е да се научите да изразявате признателност. Изберете човек, който е направил нещо хубаво за вас. Отделете няколко минути, с цел да му напишете малко писмо или му се обадете по телефона, с цел да му благодарите.

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР