Щангистът Васил Господинов от СК Вдигане на тежести - Асеновец

...
Щангистът Васил Господинов от СК Вдигане на тежести - Асеновец
Коментари Харесай

Щангистът Васил Господинов стана “Спортист на годината” на Асеновград

Щангистът Васил Господинов от Семеен кодекс " Вдигане на тежести - Асеновец " в Асеновград стана “Спортист №1” на града за 2018 година Призът му бе връчен от кмета на общината Емил Караиванов.

Господинов бе определен измежду 13 номинирани спортисти поради осмото място в категория 109 кг на Световното състезание по повдигане на тежести за мъже в Ашхабад, Туркменистан, и първото място на държавното състезание за мъже в Сопот.

На второ място в класацията е Катерина Бейчева - таекуон-до, а на трета позиция е състезателката по шинкиокушин Веселина Чирпанлиева.

Призът " За популяризирането на асеновградския спорт " получиха боксьорката Станимира Петрова и шахматистката Антоанета Стефанова.

С купата " Треньор на годината " бе отличен Лъчезар Кишкилов, персонален треньор по повдигане на тежести на Васил Господинов и Георги Йочев.

За " Отбор на Асеновград за 2018 година " бе определен тимът на ВК " Тополово " - девойки до 12 година Мирослав Радев от ФК " Асеновец-2005 " /мъже/ бе определен за футболист на Асеновград.

Другият щангист в тазгодишните номинации - Георги Йочев, взе оценката за " Най-перспективен млад играч ".

Тази година бе връчен и наградата " Заклет почитател на асеновградския спорт ", като първият му притежател е кметът на Асеновград Емил Караиванов.

“Годишните номинации за 10-те най-хубави спортисти на Асеновград за поредна година събраха спортния ни хайлайф на едно място”, сподели в словото си Караиванов. “Тук сме дружно с доайените, донесли едни от най- огромните олимпийски и международни триумфи, популяризирали България и родния Асеновград по целия свят, както и с младите ни очаквания, които вървят по техните стъпки и решително крачат към успеха”, сподели още кметът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР