Щангистът Карлос Насар е направил пълни самопризнания, че е шофирал

...
Щангистът Карлос Насар е направил пълни самопризнания, че е шофирал
Коментари Харесай

Карлос Насар е направил пълни самопризнания

Щангистът Карлос Насар е направил цялостни признания, че е карал под въздействието на алкохол и опиати, научи bTV. Делото, планувано за 18 октомври, е отсрочено за след месец.

На 28 юли вестник " Сега " заяви, че в Слънчев бряг Насар е спрян за инспекция след приложимост на алкохол и опиати и е оказал опозиция при задържането си. Тогава, пред bTV, щангистът отхвърли да е бил задържан:

" Отричам тези неща! Даже ми е неловко да разясня тематиката. Друго не знам какво да кажа. Не съм арестуван. Било написано, че това се случва в Поморие на 27 юли, а аз тогава бях в Червен бряг. На 22 юли напуснах квартирата ми в Свети Влас. Бях на отмора там ", съобщи международният първенец.

Наказание от 1 до 3 години отнемане от независимост и санкция от 500 до 1200 лева грозеше Насар след случая. 3 месеца по-късно обаче щангистът направи цялостни признания и е подготвен на съглашение с прокуратурата, разбра bTV. В този случай присъдата му се чака да бъде условна.

Делото за 18-годишния състезател е отсрочено за ноември, защото той не се е явил в съда. Причината да не участва е травма в кръста.

На щангистите следва международно състезание, което стартира на 5 декември в Колумбия. Името на Насар към този момент попада в листата със поръчки, само че към днешна дата той не тренира с националния тим.

btvsport.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР