Щангист, шампион на България, 8-и в Европа и с хиалурон

...
Щангист, шампион на България, 8-и в Европа и с хиалурон
Коментари Харесай

Пловдивският щангист с хиалурон в устните: Беше ми комплекс, затова реших да ги увелича

Щангист, първенец на България, 8-и в Европа и с хиалурон в устните. Става въпрос за Захари Георгиев, който е наследник на балканския първенец и медалист от европейски шампионати наш щангист Захари Георгиев. Кръвта вода не става и той продължава традицията в тежката атлетика.

Последното му съревнование е в родния му град Пловдив през октомври предходната година, където приключва трети.

" Преди 17 години влязох за първи път в залата, малко на смешка. Бях в 4 клас. Първите ми тренировки бяха с пръчка от метла, по този начин започнах да изучавам техниката. И последователно се захванах с този спорт ", споделя за началото си в спорта Георгиев.

Защо обаче подхваща тази смяна във външния си тип?

" За мен е доста значимо човек като се огледа в огледалото, да се хареса, да обича първо себе си, с цел да може да обича и близките. Било ми е комплекс в предишното и по тази причина взех решение да ги увелича. Винаги съм желал да имам по-големи устни. Лошото е, че хората гледат повече това, в сравнение с спорта и какво съм постигнал. Повече на фокус е хиалуронът в устните.

Това е по-скоро хейт, не мога да си го обясня... Българинът е закостенял. Такива неща не ги приема доста за естествени. Аз съм от доста стойностно семейство. Родителите ми са доста възпитани и интелигенти. Никога няма да ме упрекнат за нещо сходно ”, споделя той пред бТВ.

Споделя, че фамилията му не е било доста според с тази смяна, само че въпреки всичко са я приели.

„ Да, не бяха изключително съгласни, само че въпреки всичко аз съм им дете. Щастието ми е най-важно за тях. Приятелите ми привикнаха. Сега като се погледна, се одобрявам. Чувал съм и положителни и отрицателни мнения - " отива ти, не ти отива... " Не ми въздейства непознатото мнение. Това са хора, които не са ми в средата. Които не ми заплащат сметките, горивото, тока. Мога да се обидя от близки и родители. Останалата част от обществото не ми е значима, тъй като не пребивавам за тях.

Изравям себе си и не ме е позор ", безапелационен е Захари.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР