Щамът на COVID-19 Омикрон надали ще е последният вариант на

...
Щамът на COVID-19 Омикрон надали ще е последният вариант на
Коментари Харесай

Антъни Фаучи: Омикрон надали ще е последният щам на COVID-19

" Щамът на COVID-19 Омикрон едва ли ще е последният вид на тази болест ", това сподели основният медицински консултант на президента на Съединени американски щати Джо Байдън лекар Антъни Фаучи, написа в. " Вашингтон пост ".
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 507
Медикът, говорейки по видеоконферентна връзка на Световния стопански конгрес в швейцарския курорт Давос, съобщи, че въпросът дали Омикрон е последната вариация на коронавирусната зараза остава отворен.

" Нито един представител на научните среди няма да каже със стопроцентова сигурност дали Омикрон ще постави завършек на международната пандемия. Като човек аз бих желал да стане по този начин. Но като академик и доктор не мога да изключа вероятността да се появи някакъв различен вариант на COVID-19 ", сподели още Фаучи.

По думите му COVID-19 ще продължи да съществува още дълго време.

Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 507  Проф. Витанов с нов разбор за разпространяването на Омикрон след рекордния брой инфектирани Проф. Витанов с нов разбор за разпространяването на Омикрон след рекордния брой инфектирани  Омикрон импортиран в Китай с пощенски колета? Омикрон импортиран в Китай с пощенски колета?  Кампанията на Китай за Кампанията на Китай за " нулев Коронавирус " е подложена на тестване на фона на скок на случаите на Омикрон
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР