Щафетно коледно карнавално бягане с награди и брънч парти ще

...
Щафетно коледно карнавално бягане с награди и брънч парти ще
Коментари Харесай

Канят варненци на Коледно карнавално бягане с награди днес във Варна

Щафетно коледно карнавално тичане с награди и брънч празненство ще се организира на през днешния ден, 17 декември на входа на Морската градина във Варна, напомня Moreto.net.

Поканени да вземат участие са дребни и огромни, а отдалеченост е по силите на всеки. Няма ограничавания за присъединяване, може да бъде направена и фамилна щафета. Състезанието е в тимове от по трима души, а в случай че нямате тим не се тормозете да дойдете. Организаторите ще ви намерят съотборници.

Желателно е обаче всеки да носи занимателен коледен костюм – на дядо Коледа, на елена Рудолф, на джуджетата или най-малко да е с алена шапка или с рогца.

В 9.30 ч. ще стартира раздаването на стартовите номера на тимовете, което ще продължи до 10.15 ч. В 10.30 ч. ще бъде даден старт на щафетното тичане. Между 11.10 и 12.00 ч. е планувано награждаването на спечелилите, томболата с награди и брънч празненството.

Отбори от по трима души ще се съревновават в продължение на 4 обиколки от по 400 метра за всеки член от екипа. Задължително изискване е във всеки тим да има най-малко една дама.

Организатори на атрактивната самодейност са съдружие iRun и дирекция " Спорт " към Община Варна.

В рамките на самодейността се провежда и брънч празненство, на което всеки искащ може да направи обичания си сладкиш, баница, ядене или напитка. Всеки, който подготви нещо за празненството, ще може да взе участие с още две листчета с томболата. Организаторите молят всички да включат и листче със съставките за своето произведение.

Първите три тима ще бъдат наградени с медали, а дирекция " Спорт " ще обезпечи подаръците за обичайна лотария всред всички участници в щафетата.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР