Щабовете на Левски и ЦСКА-София изказаха критики към съдията Валентин

...
Щабовете на Левски и ЦСКА-София изказаха критики към съдията Валентин
Коментари Харесай

Сираков: Г-н Пластмасов бе единственият палячо на терена

Щабовете на " Левски " и ЦСКА-София изрекоха рецензии към съдията Валентин Железов след снежното дерби, приключило 0:0. Нещо повече - притежателят на " сините " обиди рефера, потвърждавайки, че той е обидил състезател на тима.

" Трудно може да се приказва за футбол в този сняг. Поздравявам нашите футболистите за показания темперамент. Имаше борба, битка, рече Сираков. - Искам единствено да отбележа, че основният арбитър е обидил един от нашите играчи и го е нарекъл " клоун ". Искам да кажа на господин Пластмасов, тъй като той не е Железов, а Пластмасов, че единственият клоун на терена беше той. "

В същия дух бе и изявлението на Станимир Стоилов, който изиска сметка на екипа на " Диема спорт ", че не е провокирал отсрочване на срещата (заради снега), притежавайки правата за лъчение.

" Първо, футбол се игра в началните 10-15 минути. Нашият тим стартира по този начин, както желаех - със самочувствие, нападателно, рече треньорът. - После след спирането към този момент футбол нямаше, всичко стана единоборства. Нямаше футбол. Хората, които трябваше да си вземат решение да не се играе този мач и да се направи на следващия ден един празник, нямаха храброст да поемат отговорност.

Омръзна ми да се занимавам с хора, на които им се заплаща да вземат решения. Преди срещата теренът беше в съвършено положение. След спирането споделих на съдията, че това не е терен за футбол. Но никой не взима решенията, за които им се заплаща. Караме си я ден да мине различен да пристигна и по тази причина сме на това състояние.

https://www.clubz.bg/uploads/2022/03/Мъри Стоилов Левски март 2022.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 800 " height= " 533 " />

" Не знам дали е работило отоплението. Като не може, прекъсваш мача и след 24 часа трябваше да се изиграе. Видяхте по какъв начин играхме в първите 10-15 минути. Казах, че шампионата ще почне след 10 май, а до тогава ще бъде някакво точкогонство. Какви заключения някой може за си направи през днешния ден някой, с изключение на за някаква битка и ритване на топката. Моят млад тим в съвсем 45 минути с човек по-малко прояви темперамент, стараха се играчите. Но желаех да ги видя в други условия.

" Телевизията сякаш заплаща милиони, пък се съгласява да излъчва мач при тези условия. След като и от малкия екран зависи, би трябвало да се реалокира мача. Аз персонално като треньор желаех да забележим дали сме подготвени, дали можем да играем добър футбол против първите два тима. Но ние не отговаряме за цветната багра, за ВАР. Като няма условия за футбол, в този момент се чудим какво да разясняваме ", приключи Стоилов.
https://www.clubz.bg/uploads/2022/03/ЦСКА Стойчо Младенов март 2022 Българска телеграфна агенция.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 800 " height= " 533 " /> Стойчо Младенов
" Лоша организация за мача. Трябваше ние да крещим за алените топки и алените линии, старши треньорът на ЦСКА-София имаше друга позиция за аргументите за проблемите. - Първото полувреме нямаше футбол, само че на подобен терен не е допустимо да се покаже футбол.

През второто имахме цялостно превъзходство, създадохме чисти положения, само че нямахме нужния шанс. Имаше и 100-процентова дузпа против Турицов през първата част. Идентични обстановки - на Мазику се демонстрира червен картон, в различен не се демонстрира. Критерият на съдията беше друг. "

" Ние също бяхме за отсрочване на мача. Всеки очакваше добър футбол, а първото полувреме времето и теренът не разрешиха да се играе. Второто полувреме, когато поизчистиха терена, доминирахме и имахме 300-процентови положения, само че по знамение не влезе. В такива мачове и една обстановка да имаш, би трябвало да я вкараш. Няма да се откажем от борбата за купата. Гонитбата продължава. Имаме пряк дуел, " Лудогорец " има къде да губи точки ", сподели още Младенов.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР