Щабът за разследването на отвличането на Адриан Златков се е

...
Щабът за разследването на отвличането на Адриан Златков се е
Коментари Харесай

Щабът за разследването на отвличането е бил в сграда на МВР, увери полицейски шеф

Щабът за следствието на отвличането на Адриан Златков се е намирал в структурно звено на Министерство на вътрешните работи в постройка на Министерство на вътрешните работи, а не в жилището на премиера Бойко Борисов, както твърди бащата на отвлечения. Това заяви в изявление за Нова телевизия основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

" Има щаб, който е основан в Министерство на вътрешните работи, където се събира информация на разнообразни равнища. Работата му е в структурно звено на Министерство на вътрешните работи в постройка на Министерство на вътрешните работи. Няма по какъв начин тази информация за се споделя в здания отвън Министерство на вътрешните работи ".

" Бащата може да приказва това, което реши. Ние носим отговорност и можем да приказваме единствено с обстоятелства ", добави Маринов.

Той увери, че полицията е направила всичко, което е разрешавала обстановката. " Разследван е и опитът от други такива случаи. Щабът заседава непрекъснато дружно с психолози. Приложихме цялостния размер от начини и средства, с който разполагахме ", сподели Младенов, само че не навлезе в детайлности с аргумента, че няма право да разкрие прилаганите способи.

" Смятам, че към този миг не може да укоряваме бащата за държанието му. Той е имал първокачествен инстинкт да резервира детето си. Нашата работа беше прилагайки разследващи способи да запазим живота на момчето. Мога да кажа, че доста неща се пишат в медиите, само че няма нищо правилно. Това значи, че не изтича информация. Няма да ви кажа какво тъкмо е станало ", сподели Маринов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР