Щабът на втория тим на ФК Хебър(Пазарджик), който е участник

...
Щабът на втория тим на ФК Хебър(Пазарджик), който е участник
Коментари Харесай

Дубълът на Хебър приема Спартак в контрола номер 1

Щабът на втория отбор на ФК Хебър(Пазарджик), който е участник в шампионата на Трета ЮФЛ направи лека промяна в програмата си за зимна подготовка.

Насрочената за 29-ти януари контрола с Асеновец(Асеновград) бе изместена за 12-ти февруари от 14 часа в Пазарджик. За 28-ми януари пък е организиран спаринг с Левски(Лом) в Сандански. Това е и единствения надзорен мач, който хебърци ще изиграят по време на едноседмичния си лагер в югозападното градче. Останалите контроли ще се проведат на към този момент упоменатите при старта на подготовката дати.

Утре хебърци ще изиграят първия си спаринг, в който ще домакинстват на Спартак(Пд) в Пазарджик. Двубоят е от 14 часа на помощния терен в спортна база " Георги Бенковски ". За 22-ри същия месец е уговорена инспекция с Оборище(Панагюрище).

На 2-ри февруари пазарджиклии излизат против Гигант(Съединение), а на 5-ти ще премерят сили с Атлетик(Куклен). На 12-ти февруари хебърци ще тестват на първо време Сокол(Марково) от 11 часа в Пазарджик, след което от 14 е мачът с Асеновец.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР