Щабът на Белгия вярва, че нападателят Ромелу Лукаку ще бъде

...
Щабът на Белгия вярва, че нападателят Ромелу Лукаку ще бъде
Коментари Харесай

Мартинес вярва, че Лукаку ще бъде готов, братята Азар също се завръщат

Щабът на Белгия има вяра, че нападателят Ромелу Лукаку ще бъде подготвен за игра за идващите мачове на националния тим през ноември, макар че през цялата минала седмица той е отвън строя и не тренира. Нападателят на Интер получи мускулно разтежение по време на срещата с Шахтьор (Донецк) от Шампионската лига на 27-и октомври и поради контузията пропусна мачовете с Парма от шампионата и провалянето от Реал Мадрид отново в шампионата на УЕФА през тази седмица.

" Ние сме уверени, че има задоволително време за него, с цел да се възвърне преди да се съберем в понеделник. Затова той е в тима. Разбира се, че ще бъде прегледан, когато дойде, само че считам към този момент има задоволително връзка сред него и нашия лекарски щаб ", съобщи селекционерът на белгийците Роберто Мартинес, който през днешния ден анонсира група от 32-а индивида за мачовете с Швейцария, Дания и Англия.

Едер Азар се връща след излекувана травма, както и брат му Торган. Играещият в японското състезание бранител Томас Вермален (Висел Кобе) няма по какъв начин да се причисли към тима, защото рестрикциите за пътешестване от Азия в Европа не му разрешават да се включи незабавно в тренировките.
При това състояние селекционерът Мартинес извика Себастиан Борнаув от Кьолн.

" Присъствието на Еден Азар в тима е в действителност положителна вест за нашия тим. Той записа към този момент три мача за Реал Мадрид и в тях беше в действителност впечатляващ. Което ни кара да сме щастливи ", добави треньорът.

Шарл де Кетелере от ФК Брюж е извикан за първи път в състава, а няма да забележим на терена Тимъти Кастане и Яник-Ферейра Караско, до момента в който Дивок Ориги е в неприятна форма и не е извикан.

Третите от последното Световно състезание одобряват Швейцария в сряда в контролна среща. Програмата им продължава с нови две семейства в шампионата Лига на Нациите - на 15-и ноември на Дания и три дни по-късно на Англия. И трите срещи ще се проведат при закрити порти на стадиона в Льовен.
Here are the Devils for our last games of 2020
— Belgian Red Devils (@BelRedDevils)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР