Шпионска сага, в която всяко звено има своята функция. Това

...
Шпионска сага, в която всяко звено има своята функция. Това
Коментари Харесай

проф. Чуков : Намесването на България в скандала с пейджърите е за да ни спънат за Шенген

Шпионска сага, в която всяко звено има своята функционалност. Това сподели по БТВ арабистът проф. Владимир Чуков във връзка лансираната от маджарски медии версия за българска диря в тази ситуация с взривените пейджъри на " Хизбула " в Ливан.

В самото начало се знаеше, че Иран има присъединяване в покупката. Шокира ме, че някогашният президент Ибрахим Раиси е имал подобен пейджър, добави проф. Чуков.

Фирмата, която е записана в София от норвежкия жител, е подхвърлена от унгарците. Това е подмятане от вида " високия рус мъж с черната обувка ". Това е злосторене от страна на унгарците. Вчера ясно се разбра, че България не ги е произвела, акцентира арабистът.

Разбра се още, че няма доказателства, че тази компания призрак е предала парите навръх унгарската компания. Има компании и от други страни, които могат да ги предадат. В тази унгарска компания е ключът. Никой не споделя къде отиват паричните потоци, дали не отиват в унгарската компания. Собственик на тази компания е сицилианка с доста забавен житейски път и с близкоизточен профил. Това е компания кукичка. Изградени са взаимовръзки на доверие с хора, които имат интерес от нейната активност, единствено че тези хора не са знаели за страничните действия на тази жена. Впоследствие тази жена изчезва и се потегля по българската писта. Доказа се, че България няма никакво отношение към проблема, въпреки че още има някои неизяснени въпроси, уточни проф. Владимир Чуков.

По думите му намесването на България в проблема е доста мощен удар против пълноправното ни участие в Шенген и влизането ни в еврозоната.

Според интернационалния анализатор огромният спор във войната в Близкия Изток е ориста на Северен Израел.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР