Шпионин, работещ за Русия, е заемал през 2017 г. висок

...
Шпионин, работещ за Русия, е заемал през 2017 г. висок
Коментари Харесай

Руски шпионин е работил на висок пост във френското военно министерство

Шпионин, работещ за Русия, е заемал през 2017 година висок пост във френското министерство на защитата, сподели някогашният шеф на френското разузнаване Бернар Бажоле, съобщи Франс прес.

Бившият водещ шпионин съобщи това нощес пред телевизия Франс 5, в документален филм, отдаден на съветския президент Владимир Путин. Тогава министър на защитата на Франция е сегашният външен министър Жан-Ив льо Дриан.

Бажоле добави, че е предал въпроса на изпълнителната власт.

" През предходните години споделяха, че " всичко това е завършило след Студената война, към този момент не се постанова да губим време със шпиони, които не съществуват и приоритет имат въпросите, свързани с тероризма. И все пак виждам, че шпионската активност въобще не е серпантина и че средствата, които отделят руснаците и китайците, както и други, като - дано не се вършим, че не виждаме - американците, в никакъв случай не са били толкоз огромни ".

Информацията за вербуван разузнавач измежду доближените на тогавашния министър на защитата Жан-Ив льо Дриан беше обявена преди време от френската организация " Медиапар ", напомня Агенция Франс Прес.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР