Шоуто „В играта с Дани Петканов” бе чакано с голяма

...
Шоуто „В играта с Дани Петканов” бе чакано с голяма
Коментари Харесай

Шоуто на Дани Петканов-пълен провал

Шоуто „ В играта с Дани Петканов” бе чакано с огромна вяра от почитателите на Лудия кореспондент, които харесват неговите ексцентрични телевизионни изяви. Бившият участник в „ Биг Брадър” притегли вниманието на феновете още преди риалити предаването с ексцентричните си анкети, солени смехории и провокации, които не оставаха равнодушни p,rje.rje в предаването „ Часът на Милен Цветков”.



В личното му шоу обаче няма и помен от оня чаровник Дани, а главната причина за това са втръсналите посетители. Досега в предаването си той кани единствено съквартиранти, с които е делил един покрив в Брадъра и които така и така обикалят студио след студио. Последният епизод на "В играта " да вземем за пример гостенка е Джулиана Гани, която още веднъж би трябвало единствено да демонстрира съблазън. В предаването с Миглена Каканашева-Мегз пък двамата с Петканов обсъждаха дишането на дизайнерката, което стана тематика №1 още по време на предаването и не споделиха нищо ново, нито пък осигуриха някаква веселба за феновете.

Единственото изключение измежду гостите бе Милен Цветков, който не бе в Брадъра, само че пък се демонстрира всеки ден по тв приемника, а и е началник на Петканов. Изтърканите тематики и пристигналите до гуша посетители провалят някогашния Луд кореспондент, който очевидно е прекомерно ангажиран с останалите си задължения и снима предаването си пет за четири.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР