Шоуто ще може да бъде гледано онлайн от 20.30 ч.

...
Шоуто ще може да бъде гледано онлайн от 20.30 ч.
Коментари Харесай

Светлинен 3D спектакъл за 9 май, гледайте онлайн

Шоуто ще може да бъде гледано онлайн от 20.30 ч. на 9 май на интернет страницата на Европейския парламент в България, както и във Фейсбук и YouTube .

Европейският парламент в България отбелязва 9 май – Деня на Европа – с триизмерно видео мапинг шоу на фасадата на Национална галерия/Квадрат 500 в София от 6 до 9 май 2022 година Светлинният театър „Представи си“, отдаден на тематиката за мира и главните европейски полезности, е част от Фестивала за светлинно изкуство LUNAR. Началният час на прожекциите е 20.30 ч.

През 2022 година Европейският парламент в България ще означи Деня на Европа, 9 май, с 3D мапинг театър, отдаден на тематиката за мира и главните европейски полезности като свободата и демокрацията. Историята, разказана посредством спектакъла, ще бъде показана през погледа на младеж, у който се борят вътрешните гласове на страха, подозрението, само че и на вярата и вярата. Чрез страстите, съпреживени по време на спектакъла, до всеки фен ще може да доближи посланието за мир като една от главните цели, залегнали в основата на основаването на Европейския съюз. В Европейската година на младежта, стремежът към истината и осъзнаването на персоналната отговорност на всеки за нейното отстояване е от изключително значение. Утвърждаването на действителност, в която на респект са човешкото достолепие, демокрацията и върховенството на закона, и която се гради на равни права сред хората и независимост на словото, е въпрос на избор. Избор, който вършим всеки ден. Отбелязването на Деня на Европа през 2022 година, повече от всеки път, цели да утвърди мира на остарелия континент като неотменна полезност.

Спектакълът „ Представи си “ е проведен в партньорство с Представителството на Европейската комисия в България.

Достъпът до спектакъла и инсталациите е свободен. За да могат всички искащи да станат част от празника, 3D мапингът ще бъде излъчен няколко пъти в четирите вечери.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР