Шоуто на Цитиридис тръгна с претенциите да замени предаването на

...
Шоуто на Цитиридис тръгна с претенциите да замени предаването на
Коментари Харесай

Ври и кипи в bTV: Хекимян бесен на Цитиридис, губил му пари

" Шоуто на Цитиридис " потегли с претенциите да размени предаването на Слави Трифонов, само че гъркът по този начин и не доближи големия триумф на гологлавия си предходник. Нещо повече, краят на телевизионната кариера на Николаос Цитиридис наближа, а сигналът за това пристигна персонално от шефа му Антон Хекимян. Предаването му ще се излъчва с на половина кратко време от 24 май за сметка на късната новинарска емисия.

С тази версия Би Ти Ви изясни орязването на шоуто на Цитиридис, само че в действителност същинската причина за измененията е, че малкия екран се пробва да замаскира най-скъпоплатения неуспех в новата тв история, написа " Пик ".

За година и половина в ефира, късното шоу по този начин и не съумя да оправдае упованията на медията за високорейтингова стратегия, която да надмине по известност и триумф предаването на предшественика на Николаос - Слави Трифонов. Въпреки колосалния бюджет, който Би Ти Ви заделя за реализацията на предаването, настоящите числа на рейтингите са отчаяли управата. В последно време 60-те минути на Цитиридис привличали едвам по към 12% аудиторен дял, което е срамно невисок % за толкоз скъпо шоу.

Затова от малкия екран употребявали сегашния миг, в който в страната ври и кипи от политически събития, за разбъркване в програмната си скица. Именно протичащото се на политическата сцена и идната предизборна акция, Антон Хекимян посочи като претекст за това, че " краде " от шоуто на Цитиридис.

" Изместването на късната емисия на bTV Новините в по-ранен час, когато телевизия обичайно гледат повече хора, е стъпка, която обмисляме от известно време. Ускорихме въвеждането й, тъй като новинарското наличие придобива още по-голяма значимост за българите в подтекста на настоящите политически събития и процеси в страната ", изясни шефът на " Новини, настоящи излъчвания и спорт ".

От малкия екран прибавиха, че " в допълнение извънредно наличие " от шоуто ще бъде изместено в цифровите й канали. А от понеделник до петък в 30-те минути, които ще му се поставят отсега нататък до лятото, когато най-вероятно ще излезе в отпуска до безкрайност, Цитиридис ще се концентрира върху занимателните мнения на " горещите вести " от деня, върху хумора и сатирата. Медията не оповестява дали след съкращаването на времетраенето, късното им шоу ще се лиши и от своите посетители.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР