"Шоуто на Слави" може и да спря, но Борис Солтарийски

...
"Шоуто на Слави" може и да спря, но Борис Солтарийски
Коментари Харесай

Солтарийски трупа пачки на частно

"Шоуто на Слави " може и да спря, само че Борис Солтарийски не стопира да печели тлъсти пачки. Вокалистът на "Ку-ку бенд " откри метод елементарно да прилапва по някоя друга хилядарка за няколко часа. Солтарийски се е отдал на соло кариера, откакто към този момент уговорките му с Дългия са в застой. Тъй като към този момент няма шоу, Борис е свободен всяка вечер. И вместо да стои у дома и да мързелува, Солтарийски взема решение да припечели солидни пачки.


Врачанинът през вечер е на присъединяване в друг завършек на България. Солтарийски се пуска да пее по сватби, за което прибира стабилен хонорар. Явява се и като посетител реализатор на редица фестивали, където също прибира немалка сума.
За няколко осъществявания вокалът на "Ку-ку бенд " взима яки хилядарки. Това е рекорден хонорар за артист от калибъра на Солтарийски. Срещу почти такива суми пеят звезди като Фики и Галин.

Борис от много време обича да пее по чалготеки. Редовно Солтарийски взимаше със себе си още някой член на групата - я Гъмзата, я Годжи. Но неотдавна го кара соло. Така той усилва фрапантно фамилния бюджет. Покрай уговорките с шоуто на Дългия той едвам няколко пъти в месеца си разрешава да пее на частно. Но към този момент върви независимо. Графикът му е претъпкан за месеци напред и Борис едвам смогва с толкоз доста изяви. Освен по сватби Солтарийски вие глас и на частни празненства. Там парите са доста повече, защото прекарва много повече време от нормалните два часа на сцена.

източник: България през днешния ден
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР