Шоуто на Риана по време на финала на първенството на

...
Шоуто на Риана по време на финала на първенството на
Коментари Харесай

Изпълнението на Риана на “Супербоул“ събра 118,7 милиона зрители

Шоуто на Риана по време на финала на шампионата на американската Национална футболна лига (НФЛ) събра 118,7 милиона телевизионни фенове, съобщи Асошиейтед.
Прочетете още
Миниконцертът на родената в Барбадос звезда беше излъчен в неделя по телевизия " Фокс ", която регистрира и данните за зрителския интерес. Те са събрани от фирмите " Нилсен " и " Адоуб аналитикс ", като са включени потребителите на " Фокс ", " Фокс депотрес ", стримийнг услугите на малкия екран и уеб страниците на НФЛ.

Изпълнението на Риана е второто най-гледано в историята на полувремената на " Супербоул " след шоуто на Кейти Пери през 2015 година То е следено от 121 милиона фенове.

В рамките на 13-минутното шоу с най-големите си шлагери, Риана сподели, че е бременна с второто си дете. Това беше първата й изява онлайн от седем години насам и се очакваше от феновете й с голямо неспокойствие.

Финалът на шампионата на Националната футболна лига на Съединени американски щати сред тимовете " Канзас сити чийфс " и " Филаделфия ийгълс " в Глендейл, щата Аризона, притегли интереса на 113 милиона фенове и е третият най-гледан в историята. Мачът за " Супербоул " през 2015 година, предаван по Ен Би Си, обаче остава рекордьор по интерес със 114 442 000 фенове, отбелязва Асошиейтед прес.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР