Шоуто на Николаос Цитиридис слиза от екран. Новината съобщи водещият

...
Шоуто на Николаос Цитиридис слиза от екран. Новината съобщи водещият
Коментари Харесай

Свалят Николаос Цитиридис от екран: Край! Това беше!

" Шоуто на Николаос Цитиридис " слиза от екран. Новината заяви водещият в края на излъчения епизод в петък вечер и в инстаграм профила си.

 

" Най-просто казано, дами и господа - край! Това беше ", сподели Цитиридис в последните минути на шоуто.

 

" По принцип е обикновено да бъда прочувствен, обаче за тези години доста страст беше хвърлена, а и сега смисъл да си късаме ризите - повече няма. Има едно нещо, което аз изпитвам в този миг - това е признателност ", разяснява още водещият.

 

Той благодари на всички присъстващи и на феновете. " Че бяхме дружно с всички вас, че се запознахме, че работихме дружно, че имахме късмет да се учим един от различен.  Много съм признателен за всяко едно запознанство, за всяко едно другарство, което съм направил тук. Сега някои може да си кажат и да си мислят, че това е някаква смешка или маркетингов трик - за жалост не е ", сподели той.


" Дойде моментът да ви оповестя, че БТВ взе решението от идващия ефирен сезон Шоуто да не бъде част от програмата на медията. Уви, не е ПР трик или кукичка за идващ сезон ", написа Цитиридис в поста си.

 

" Не ме питайте какво ще има на мястото на шоуто, тъй като няма значение ", прибавя водещият, като написа, че последният епизод ще бъде излъчен на 1.12.

 

Първият епизод на развлекателното токшоу бе излъчен на 27 януари 2020 година Първите шест сезона феновете можеха да гледат предаването всеки делник, само че от тази година се излъчва единствено петък.

 

По-късно във Фейсбук той прикани феновете да не го питат за аргументи и да не търсят в думите му скрити послания за това.

 

Не ме питайте какво ще има на мястото на Шоуто, тъй като няма значение. Ще имаме заключителен епизод, в който ще си кажем телевизионно " сбогом " (сбогом би било пресилено).

 

рекламаНямам закодирано известие, в което да споделям аргументите за всичко това. Светът е по този начин организиран и ние би трябвало да живеем и оцеляваме в него. На 1-ви декември, в случай че желаете, гледайте в 22 часа финала ", написа Николаос Цитиридис в обществената мрежа.

 

През 2019 година той беше определен да води вечерното шоу по bTV след огромен кастинг, който трябваше да запълни слота, оставен от Слави Трифонов след края на неговия контракт с малкия екран.

 

Първият епизод на шоуто му излезе на 27 януари 2020 година, като тогава посетител му бе артистът Юлиан Вергов. За финалното шоу на 1 декември при Цитиридис ще гостуват актрисите Боряна Братоева и Цветана Манева.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР