Шоуто на Николаос Цитиридис по bTV ще бъде съкратено до

...
Шоуто на Николаос Цитиридис по bTV ще бъде съкратено до
Коментари Харесай

bTV съкращава Шоуто на Цитиридис - вече ще е 30 минути

" Шоуто на Николаос Цитиридис " по bTV ще бъде кратко до 30-минутно предаване в делничните дни.
Причината - смяна на началния час на късната емисия на bTV Новините, която към този момент ще се излъчва от 23:00 ч. вместо от 23:30 ч.
Телевизията изяснява разбъркването с това, че слага " по-силен акцент върху новинарското наличие на фона на все по-горещия политически сезон и идната поредна предизборна акция ".
" Изместването на късната емисия на bTV Новините в по-ранен час, когато телевизия обичайно гледат повече хора, е стъпка, която обмисляме от известно време. Ускорихме въвеждането й, тъй като новинарското наличие придобива още по-голяма значимост за българите в подтекста на настоящите политически събития и процеси в страната ", споделя шефа на " Новини, настоящи излъчвания и спорт " Антон Хекимян.
Късната емисия на bTV се излъчваше с тридесет минути по-късно от последните вести на Нова ТВ и Българска национална телевизия. Изтеглянето й в слота за 23 ч. обаче ще стане за сметка на предаването на Цитиридис.
Вечерното токшоу ще продължи да се излъчва от 22:30 ч. в " по-динамичен половинчасов формат, най-подходящ за ежедневно развлекателно ТВ наличие, ориентирано към младата аудитория в късните часове ", излиза наяве от известието на bTV.
Планира се и по-силно наличие на шоуто в цифровите канали на bTV, " в това число посредством в допълнение извънредно наличие ".

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР