„Шоуто на Николаос Цитиридис” по Би Ти Ви с уверени

...
„Шоуто на Николаос Цитиридис” по Би Ти Ви с уверени
Коментари Харесай

Страшен удар по Цитиридис! Преполовиха му ...

„ Шоуто на Николаос Цитиридис” по Би Ти Ви с уверени крачки се е запътило от малкия екран към интернет, както преди време стана с „ Господари на ефира” на Нова. От 24 май гръкът ще има единствено половин чак за изяви в ефир, а наличието му във виртуалното пространство ще се ускори, оповестиха публично от Би Ти Ви. Резонно, и заплатата му към този момент е понижена на половина. До скоро Цитиридис получаваше по 16 000 лв. на месец, а отсега нататък ще прибира едвам 8000 лева

Само една седмица дели Николаос Цитиридис от орязване на половина на времето му в народен ефир. В Би Ти Ви са решили да изместят късните вести с половин час по-рано в делничните вечери – вместо в 23,30 часа, както е от много време, те към този момент ще стартират в 23 часа. Промяната ще стане за сметка на шоуто на гръка. Началният му час и отсега нататък ще бъде 22,30, както до момента, само че продължителността към този момент няма да е един, а единствено половин час. Според формалното известие на малкия екран, това е най-подходящият формат за вечерно шоу, което се гледа от младежи, писа Уикенд.

Открай време обаче се приказва, че Цитиридис просто не може да реализира добър рейтинг и, каквото и да измислят в екипа му, то не може да го отлепи от дъното. За сметка на това новините на Би Ти Ви демонстрират положителни резултати, а изследванията сочат, че се употребяват и с най-голямо доверие от феновете в най-атрактивната за рекламодателите възраст – от 18 до 54 години. Ето за какво шефът им Антон Хекимян желал да реалокират в по-гледаемо време късната емисия, тъй че да й подсигурява по-висок рейтинг.

Това се обмисляло от дълго време и се правело тъкмо в този момент поради горещата политическа обстановка и изборите през лятото. Заради тях в малкия екран чакат, че хората ще желаят да гледат повече вести и настоящи излъчвания.

Цитиридис въпреки това най-вероятно ще продължава да прави същия размер от работа, както до момента, единствено че главната част от него няма да стига до малкия екран, а единствено до нейните уеб сайтове. Това нормално се прави с формати, които са ориентирани главно към младежи. Хората от екипа се тормозят, че този формат ще продължи до лятото, а по-късно вечерното шоу дефинитивно ще изчезне от ефир.

За събаряне на гръка от дребния екран се заприказва още в края на предходната година, когато стана ясно, че той излиза в дълга зимна почивка. Без пояснения екипът на вечерното шоу бе разхлабен за цялостен месец, в който малкия екран излъчваше сериали на мястото на предаването. Когато се върна на работа, Цитиридис стартира да се подиграва със слуховете, че е уволнен. Едва ли обаче в този момент му е толкоз смешно, откакто единствено два месеца след тези клюки шефовете му взеха решение да орежат предаването и заплатата му.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР