Шоуто на Николаос Цитиридис няма да се излъчва през януари,

...
Шоуто на Николаос Цитиридис няма да се излъчва през януари,
Коментари Харесай

"Шоуто на Николаос Цитиридис" няма да се излъчва през януари, вместо него - "Добрият доктор"

" Шоуто на Николаос Цитиридис " няма да се излъчва през януари, защото водещият и екипът излизат в отпуск, твърди " 24 часа ". Предвидено е то да се върне на екрана на Би Ти Ви на 1 февруари за старта на пролетния сезон на малкия екран.

Много е допустимо обаче новият управителен екип да реши вечерното шоу да не отсъства толкоз дълго и още през януари още веднъж да е в ефира, споделиха осведомени с новата програмна скица на Би Ти Ви. Телевизията, която към този момент е благосъстоятелност на чешкия милиардер Петр Келнер, е с нов програмен шеф - Христо Хаджитанев, от 20 декември, и с нов основен изпълнителен шеф - чеха Мартин Швехлак, от предходната седмица.

Засега в програмата на малкия екран от 4 януари, понеделник, на мястото на шоуто ще се излъчва сериалът " Добрият лекар ". Промяната е включена в рекламните цени на Би Ти Ви, съгласно които 30 секунди по време на кино лентата костват 5948 лева

За съпоставяне същото време в " Шоуто на Николаос Цитиридис " през декември се продава за 8640 лева Впрочем повторенията на шоуто ще вървят през януари както и до момента - всеки работен ден от 12,30 ч. Цената за реклама в тях за 30 секунди програмно време е 3087 лева по данни на организация " Пиеро 97 ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР