Шоуто на Николаос Цитиридис излъчи последния си епизод след близо

...
Шоуто на Николаос Цитиридис излъчи последния си епизод след близо
Коментари Харесай

Шоуто на Николаос Цитиридис слезе от ефир с шега за Бойко Борисов и корупцията

" Шоуто на Николаос Цитиридис " излъчи последния си епизод след близо 4 години в ефира на bTV. В прочувствена тирада водещият на предаването се сбогува със феновете, като откри време и за една последна смешка, която беше по адрес на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Всеки разясняваше и приемаше по собствен си метод прекъсването на шоуто и това, което доста ме радва, е, че нямаше апатичен човек към всичко това. За тези 4 години в малкия екран разбрах, че точно безразличието и апатията са тежестите, които влачат всичко надолу и от които няма кой да те освободи с изключение на самият ти. И чак тогава нещата могат да се трансформират...и когато осъдят Бойко Борисов за корупция, както сподели Сашо Диков оня ден. Трябваше да го кажа ", пошегува се Николас Цитиридис.

Той цитира думи на спортния публицист Сашо Диков, направени в негово изявление за друго предаване на bTV - " Лице в лице ". Там журналистът разяснява напрежението към Българския футболен съюз и споделя, че " футболът е в плен на корупцията, а коренна смяната у нас ще настъпи, когато някогашният министър председател Бойко Борисов бъде наказан ".

Айде да отбележим финала уместно
— Мадам Р. (@Bebo_debel)
Последният епизод на " Шоуто на Николаос Цитирис " беше излъчен на 1 декември, а последният посетител на предаването беше неговият първи подобен - артистът Юлиан Вергов.

Във финалните минути Цитиридис благодари на целия си екип за последните 4 години и си сподели телевизионно " сбогом " със феновете.

" Това шоу даде нещо доста значимо. Това шоу даде началото на един напълно различен вид говорене по малкия екран - без да наскърбяваме, без да крещим, без да се репчим, без това да не можем да си признаваме грешките ".

За края на вечерното предаване стана ясно предходната седмица след решение на bTV.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР