Шоуто „Като две капки вода” вече буди огромен интерес във

...
Шоуто „Като две капки вода” вече буди огромен интерес във
Коментари Харесай

Скандал в NOVA: Фенове на „Капките избухнаха срещу участнич...

Шоуто „ Като две капки вода” към този момент буди голям интерес във почитателите си, които вършат догатки за спечелилия, въпреки че форматът още не е стартирал. На най-голяма зрителска обич и доверие към този момент се радват Крисия, Краси Радков и Александър Сано.

Тази година в предаването по изключение са включени девет вместо обичайните осем участници. Но това най-малко за момента е единствената изненада, която шоуто ще сервира на своите фенове, а множеството лица в него са до болежка познати. Ето за какво не е мъчно от в този момент да се посочат имената на евентуалните финалисти, които стават ясни, посредством от мненията на формалните страници на „ Капките”.

Самото шоу запита феновете си от кои участници се вълнуват най-вече. Едното от имената е на надарената Крисия, за която се приказва, че е била действителният победител в есенното предаване на Маги Халваджият – „ Маскираният певец”. Момичето влезе в костюма на Гъбарко, само че се класира на второ място. Първа беше Виктория Георгиева, само че се носят клюки, че нейната победа е била нагласена. Очаква се в „ Капките” откритието на Слави Трифонов да върви напред, в случай че не с точките на журито, то с гласовете на публиката.

Другият участник, който от в този момент се обрисува като сигурен финалист, също е човек на Слави. Това е Краси Радков – водещият на последния сезон на „ Маскираният певец”. Феновете на известния комедиант чакат с неспокойствие неговите осъществявания, като са сигурни, че с помощта на тях ще се смеят до пристъп. Така че, даже и да не се показа ослепително, поради националната обич той ще стигне доста напред в надпреварата. Същото стана преди няколко тв сезона с настоящия водещ на шоуто – Герасим Георгиев-Геро. Благодарение на смехотворните си превъплъщения той се размина на косъм с успеха, въпреки че пее подправено. Единствено Калин Врачански съумя да събере повече точки от едрия артист, написа „ Уикенд”.

Третият любимец на публиката е Александър Сано. Той рядко влиза в сходни формати, по тази причина осъществяванията му се чакат с интерес. В същото време разполага със забележителна фенска маса – харесват го и дамите, и мъжете, и младежите, от които се чака да вземат най-масово присъединяване в зрителския избор. Актьорът най-вероятно е влезнал в шоуто с съществена цел да популяризира кино лентата си „ В сърцето на машината”, който потегля по кината от средата на март. Другата евентуална причина да одобри поканата е скъпото лекуване на доведения му наследник – Иво Карамански-Сано, който катастрофира преди няколко месеца и се наложи ампутация на ръката му. Разбира се, не е изключено да влиза в „ Капките” просто тъй като харесва предаването, само че сходни формати не са в стила на Сано, нито сме го виждали в облика на подражател. Все отново се чака да даде на сцената максимума, на който е кадърен, и да се показа на равнище. В противоположен случай присъединяване му в шоуто би унищожило реномето му.

От в този момент се знае и името на индивида, за който се чака да бъде в дъното на класацията. Това е певицата Мариана Попова. Официалните страници на предаването, както и неговите почитател страници, в никакъв случай не са се пълнели с толкоз доста отрицателни мнения, колкото събира всяка обява, обвързвана с дамата на Веселин Плачков. Зрителите помнят всички нейни изцепки по адрес на страната ни, на народа ни, на сътрудниците й, на българската аудитория, както и на членове на журито на шоуто. И не могат да й ги простят, а и самата изпълнителка до момента не е желала амнистия за изявленията си. „ Тая нали щеше да се маха от България! Нали тук било кочина и всички бяхме отговорни, че се е заразила!”, написа една от фенките на шоуто. Друга добавя: „ Ама, Марианче... Къде си тръгнала, блага? Ти наскърбява ли хората предходната година, че вършат и посещават концерти и се разболя от Ковид? Сега за парички ли закъса, нямаш друга аудитория, та търсиш тази?!”. Друг обожател на шоуто непосредствено предвижда: „ Е, все някой би трябвало да бъде на последното място в класацията”. Повечето коментиращи заявяват, че ще сменят канала по време на осъществяванията на другояче гласовитата и надарена Мариана Попова.

„ Като две капки вода” потегля на 14 февруари и по традиция ще върви всеки понеделник в най-гледаното време.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР