Шоуто „Като две капки вода” скара бившите най-добри приятелки Златка

...
Шоуто „Като две капки вода” скара бившите най-добри приятелки Златка
Коментари Харесай

Капките скараха Златка и Гери-Никол

Шоуто „ Като две капки вода” скара някогашните най-хубави приятелки Златка Райкова и Гери-Никол. Само за два месеца – колкото са минали от старта на предаването до момента, те се трансфораха от първи приятелки в върли врагини, които не могат да се гледат.

Златка, която е като абонирана за последните места в надпреварата за имитатори, почнала намерено да упреква някогашната си другарка в сделки с журито. Моделката се чувствала смъртно афектирана, че макар напъните и старанието си, постоянно е в дъното на класацията. В същото време на нея, както и на множеството фенове, й прави усещане, че оценяващите редовно си затварят очите пред гафовете на Гери-Никол и най-малко към този момент тя се обрисува като един от сигурните финалисти в предаването. В началото изкусителката се правела на разсеяна и не разрешавала тази очевидна дискриминация да скапе връзките й с милионерската дъщеря, писа „ Уикенд “.

Постепенно обаче от ден на ден се настройвала против певицата и все още двете били в студена война, настояват хора от екипа на шоуто. Блондинките не си разрешавали да се атакуват намерено, само че връзките им били в точка на заледяване – към този момент не се срещали отвън шоуто, не си говорели, даже избягвали да се поглеждат.

Пред хората Златка спазвала положителния звук, само че с близки споделяла подозрения, че Гери може да е платила на журито за точките, които получава. В същото време Райкова, която се радва на доста позитивни оценки в обществената мрежа, мъчно се отлепя от дъното в „ Капките”. Макар да я назовават „ приятната изненада” и „ откритието на шоуто”, тя постоянно е зле оценена и това започвало да й тежи. В последните седмици моделката се чувствала толкоз огорчена, че не желала да си демонстрира носа от вкъщи си. Била оставила бъдещия си брачен партньор Георги Валентинов да купонясва по мъжки из нощните клубове, до момента в който самата тя страдала, затворена у дома. Доскоро след всеки лайв двамата обикаляха нощна София дружно с останалите участници в шоуто.

Общата орис на унижени и онеправдани участнички станала причина Злати да се сближи със Софи Маринова. Ромската перла е другата претендентка в шоуто, която постоянно е на дъното в оценките на журито. Дори голямата й фенска маса не е в положение да й помогне. Говори се, че и тя била афектирана на предаването, само че за разлика от изкусителката, по-леко понася провалянето си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР