Шоуто „Ергенът” спокойно може да се прекръсти на „Излъжи за

...
Шоуто „Ергенът” спокойно може да се прекръсти на „Излъжи за
Коментари Харесай

На колко години е Деница от Ергенът?

Шоуто „ Ергенът” умерено може да се прекръсти на „ Излъжи за годините си”. Момичетата в предаването ментят като за международно за това на каква възраст са. След Гери, която се подмлади с много години и се оправда, че е „ станала грешка”, се оказа и че Деница Дишкова е излъгала за годините си. Набори на русокоската издадоха, че тя е на 40 години, а не на 34, колкото твърди, че е.

Деница е почнала да учи магистратура през 2005 година, когато съгласно нейните изказвания би трябвало да е била на 17 година Всъщност през 2005-а риалити героинята е била на 23 години, а през днешния ден е навръх 40 лазарника. Зрителите на шоуто заподозряха, че мениджърката е по-възрастна още в първия епизод на шоуто, написа „ Уикенд”.

При старта на сантименталното премеждие единствено Деница получи роза с друг цвят. Така наречената „ Роза от пръв взор “ бе за дамата, която е оставила незабравимо първо усещане у Виктор Стоянов и това бе точно русокоската. Зрителите на предаването допуснаха, че мачото е дал розата на Дишкова, тъй като от всички образно най-вече наподобява на някогашната му половинка Христиана Парова.

„ Харесвам я като държание, обаче мисля, че тази дама е към 40-годишна, в случай че не и малко повече. Не разбирам за какво им трансформират годините, изключително когато е явно” – чудят се в обществените мрежи. Всъщност не от предаването трансформират възрастта на участничките, а самите дами лъжат коя е годината им на раждане.

В анкетната карта огромна част от мадамите са вписали погрешни неща, които не са проверявани от екипа на шоуто. Така русокоската решила да се подмлади с цели 6 години. Кандидатката за сърцето на Виктор управлява администрацията на основно звено в АЕЦ „ Козлодуй”. От първия епизод на риалити предаването стана ясно, че живее в хубава къща и има финансови благоприятни условия, като разчита на себе си, а не на богат мъж.



„ Деница е доста специфична жена. Начинът, по който приказва, придвижванията й, усмивката й. Разговорът с нея е доста лек и прелестен “ – хвали я Виктор. Зрителите харесват държанието и интелекта на Деница, която изпъква измежду останалите участнички, само че несъмнено мястото й не е в това шоу.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР