Шоуто е обявено като най-голямото в кариерата на русата амбиция

...
Шоуто е обявено като най-голямото в кариерата на русата амбиция
Коментари Харесай

Рио де Жанейро е в треска в събота вечер: Концерт на Мадона събира 1,5 млн. зрители

Шоуто е оповестено като най-голямото в кариерата на " русата упоритост "
Рио де Жанейро се приготвя да посрещне огромен безвъзмезден концерт на Мадона, който е планувано да се състои на плажа Копакабана в събота, 4 май, съобщи Агенция Франс Прес.

Това ще бъде огромният край на нейното турне Celebration Tour, с което изпълнителката отбелязва 40 години на сцената.

Възстановена от здравословните проблеми, които имаше предходната година, Мадона дойде в Рио в понеделник след повече от 80 концерта в Европа, Съединени американски щати и Мексико.

От продуцентската компания споделиха, че с нея са кацнали три самолета и 270 тона съоръжение.

Както прилича на звезда от нейната големина, тя се е настанила в именития хотел " Копакабана палас ". За случая той е обвързван с пешеходен мост с плажа, където е построена голяма сцена с повърхност 800 кв. м., отбелязва Агенция Франс Прес.
 Снимка: Wagner Meier/Getty Images)
Шоуто е оповестено като най-голямото в кариерата на Мадона, която е на 65 години. Пред сцената уредниците възнамеряват да съберат до 1,5 млн. фенове на " най-големия дансинг в света " - численост, достигната само от " Ролинг стоунс " на същия плаж през 2006 година, напомня Агенция Франс Прес.

" Движението е извънредно. Но концертът ще бъде страховит ", споделя пред Агенция Франс Прес Марио Ренато Борхес, 68-годишен пенсионер, който живее в квартал в края на Копакабана. За него няма подозрение, че звездата " заслужава " сходно посрещане.

Местните управляващи са удовлетворени - те пресмятат, че концертът ще донесе 293 млн. реала (53 млн. евро) на локалната стопанска система, което е 30 пъти повече от направените вложения, отбелязва Агенция Франс Прес.

Очаква се за шоуто да дойдат 150 000 чужденци със специфични полети, а заетостта на хотелите се приближава до 100%.

" Това безспорно ще бъде едно от най-големите интернационалните събития в Рио де Жанейро: ще подтиква стопанската система ни и ще притегли туристи от Бразилия, Латинска Америка и целия свят ", ентусиазира се Даниела Майа, секретар по туризма на градския съвет.

От няколко дни насам в Рио се усеща тресчица за Мадона, написа още Агенция Франс Прес.
 Снимка: Getty Images
В центъра на града, на големия пазар Saara, под звуците на шлагерите на Мадона в бутик Lix на клиентите се оферират очила, ветрила и шапки в стила на известната певица. Управителката му, 23-годишната Ливия Райс, споделя, че малко след оповестяването на концерта витрината на магазина ѝ е била пренаредена с екстравагантни предмети, въодушевени от поп звездата. Един аксесоар е безапелационен любимец: копия на емблематичния конусовиден корсет, изобретен от Жан-Пол Готие за певицата преди повече от 30 години, отбелязва Агенция Франс Прес.

Артикулът " се продава доста добре ", споделя със удовлетворение шефката. Тя чака, че до събота " ще се вият опашки пред вратата на магазина ".

" Цялото това неспокойствие към туризма, хотелите и заведенията за хранене е положително. Да се надяваме, че сигурността ще е на равнище ", споделя пенсионерът Борхес.

Властите ще обезпечат полицейско наличие, сходно на това в новогодишната нощ на Копакабана - едно от най-известните в света, привличащо голям брой празнуващи.

В интервенция " Мадона " ще вземат участие 4500 служители на реда, подпомагани от дронове и камери за различаване на лица, споделят от управата на града, представени от Агенция Франс Прес.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР