Шоуменът Слави Трифонов учредява партията си Няма такава държава в

...
Шоуменът Слави Трифонов учредява партията си Няма такава държава в
Коментари Харесай

Слави Трифонов тихомълком учредява партията си

Шоуменът Слави Трифонов учредява партията си " Няма такава страна " в събота, само че това става безшумно посред предизборна акция, която той съзнателно пропуща. Няма звук към събитието, няма известие до медиите, няма и анонс от самия него.

За това, че учредителното заседание на " Няма такава страна " ще се организира на 5 октомври, се разбра преди тъкмо два месеца, когато беше направена първата стъпка за основаването на партията – Трифонов и екипът му разгласиха учредителна декларация. Самата тя също не беше разпратена до медиите. Само беше спазено законовото условие да бъде оповестена в минимум един народен ежедневник. За задачата беше определен в. " Труд ".

Хората, които са я подписали и ще са част от новата групировка и досега остават незнайни, тъй като от екипа на шоумена избират всичко да се пази в загадка до последния миг. В случая това е 5 октомври. Тогава ще стане ясно кои са подписали декларацията и кои ще са учредители на партията. По закон документът би трябвало да е подписан от най-малко 50 български жители с изборни права, а учредителите на партията би трябвало да са минимум 500.

Препратка към Кунева и ДБГ

Учредителното заседание ще се организира в същата зала, в която преди 8 години беше учредено " Движение България на жителите " на Меглена Кунева, което по-късно прерасна в партия. През 2011 година, когато Кунева се кандидатира за президент, " Шоуто на Слави " намерено я поддържа и я назова " нашият претендент ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР