Шоуменът Слави Трифонов ме е поставил в компания от колеги

...
Шоуменът Слави Трифонов ме е поставил в компания от колеги
Коментари Харесай

Огнян Минчев отговори на Слави Трифонов: В мрака на невежеството всички котки са сиви

Шоуменът Слави Трифонов ме е сложил в компания от сътрудници (с разнообразни възгледи и поведение), за които твърди, че упражняваме свободното си слово " в интерес на ГЕРБ ". В мрака на незнанието всички котки са сиви. Това написа в профила си в обществената мрежа политологът Огнян Минчев, отговоряйки на обява на Слави Трифонов.

По-рано през днешния ден водачът на " ИТН " удостовери, че няма да се кандидатира за народен представител и укори всички политолози и социолози, които изясняват, че това ще смъкне поддръжката към групировката му.

Ето какво написа политологът Огнян Минчев в профила си:

Шоуменът Слави Трифонов ме е сложил в компания от сътрудници (с разнообразни възгледи и поведение), за които твърди, че упражняваме свободното си слово " в интерес на ГЕРБ ".

В мрака на незнанието всички котки са сиви.

Това, че изричам сериозни гледни точки за Трифонов, който се стреми да се преквалифицира от шоумен в политик - и по-точно се стреми да направи хибрид сред двете - няма нищо общо с ГЕРБ.

Към ГЕРБ отношението ми се построява на същата сериозна основа на професионално наблюдаване, която образувам и към всички останали политически играчи на сцената.

Самият факт, че Трифонов си разрешава да дава оценки на хора, чиято специалност е да изследват политическия живот е още една демонстрация на примитивна надменност, с каквато се характеризира общественото му наличие с каквото и да се е хванал.

Понеже аз не съм експерт по турбо фолк и по лакърдии с алена точка , не съм се изказвал за достиженията на Трифонов в тези сфери.

Когато става дума за политика - дано господинът да бъде по този начин добър да не прави забележки на хората, които си правят работата като публицисти, коментатори и откриватели.

Колегите на новия политик знаят, че не трябва да го вършат - не го прави нито Румен Радев, нито Бойко Борисов, нито Ахмед Доган, нито Корнелия Нинова.

Сега какво? Трябва да привикваме, че новата звезда на политическия хоризонт ще ни дава оценки сред " Тайсън кючек " и " Боят настана ли "? "



Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР