Шоуменът Слави Трифонов е загубил над 2 милиона лева от

...
Шоуменът Слави Трифонов е загубил над 2 милиона лева от
Коментари Харесай

Слави загубил над 2 милиона заради телевизията си

Шоуменът Слави Трифонов е изгубил над 2 милиона лв. от старта на телевизия си „ 7/8 ” до този миг, научи „ Уикенд ” от хора от най-близкото му обграждане. Само за няколко месеца живот, медиата е съумяла съществено да изтъни банковата сметка на новопоявилия се политик.

Трифонов признал пред хора от екипа си, че обстановката е сложна и едва ли ще могат да устоят повече от година. Месечно малкия екран гълтала по към 350 000 лв., като рекламните доходи се равнявали едвам на 15-20 бона. Останалите средства Слави донаждал от джоба си. Спонсори нямало, защото огромните предприемачи се тормозили да влагат в канала му. Затова и единствената алтернатива на Трифонов отсега нататък била присъединяване в изборите.

Междувременно Дългия разгласи, че обмисля още веднъж да събере някогашните си сътрудници, минали през „ Ку-Ку бенд ” за следващия величествен концерт в зала „ Арена Армеец ”. Слави означи годишнината от музикалното събитие в най-голямата зала унас през 2015 година, когато разруши всички върхове за концерт на закрито у нас. Трифонов съумя да изпълни до спукване най-голямата зала с над 15 000 души. Тогава той се появи на сцената с мотор и маска на лицето, а фойерверки, снимани от хеликоптер, взривиха небето над залата. Трифонов съумя да разсмее почитателите си, появявайки се на сцената с маската на Хищника от едноименния холивудски шлагер. В залата още преди началото на концерта се пееха шлагерите на „ Ку-ку бенд “ на тематика родолюбие. А първите сълзи измежду публиката рукнаха откакто на сцената до Дългия застана детето-чудо Крисия, облечено в рокля с цветовете на националния байрак. Трифонов евентуално възнамерява грандиозния концерт като старт на предизборната си акция следващата година, позволяват в сектора.

Миналата година шоуменът извървя законовата процедура, с цел да сътвори партията „ Няма такава страна ”. Съдът обаче отхвърли да я записва с претекста, че тя употребява нелегално българското знаме в логото си. Това създавало опция партийният знак да се свързва със знамето на републиката, което е нелегално. Трифонов не се отхвърли и откакто получи отвод разгласи, че ще записва нова партия със същите хора и хрумвания, само че с ново име и лого. Така бе основан новият политически план на Слави „ ИТН ”. Според предварителните планирани резултати, „ ИТН ” ще получи вота на към 6,8 % от популацията. Социолози обаче считат, че в интервал на предизборна акция групировката на Дългия ще усили известността си и може да се трансформира в трета политическа мощ, достигайки сред 15 и 20% поддръжка.

Оказа се, че почитателите с неспокойствие чакат следващия огромен концерт на Слави и „ Ку-ку бенд ”. Докато страната е в изключително състояние и всеобщите мероприятия са неразрешени, Трифонов бистрел с екипа си следващия им успех, само че навън.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР