Шоуменът, който е вече на 52 години, слиза от екран

...
Шоуменът, който е вече на 52 години, слиза от екран
Коментари Харесай

Ето Кога Слави Слиза От Екран

Шоуменът, който е към този момент на 52 години, слиза от екран в края на лятото и едва ли ще се върне през есента. Дългия е взел решение да отвори нова страница в живота си и отсега нататък няма да се появява като водещ, а ще е единствено продуцент на личното си предаване.

Преди седмица Трифонов, който наскоро разгласи кастинг за политици, за първи път призна в личното си шоу по Би Ти Ви, че 18 години стигат в тв ефир. По този метод той удостовери слуховете, че след приключването на контракта му с малкия екран, има намерение или да спре предаването си, или да бъде единствено негов продуцент.

Един от разновидностите бил вечерната графа да се резервира, само че да се споделя единствено „ Шоуто ”. Идеята е тя да бъде водена от Иво Сиромахов, който твърдо си извоюва позицията на втория човек в екипа след Слави. От Би Ти Ви нямали нищо срещу, само че упорствали бюджета да бъде сензитивно понижен – нещо, с което едва ли Трифонов ще се съгласи. Съществувал вид и предаването да се излъчва един път седмично с увеличено времетраене – 2 часа, като акцент там да са актьорските импровизации на безспорните гении Краси Радков, Тодор Башиянов и Мариан Бачев.

В последната година Дългия на няколко пъти намекваше за възможния завършек на „ Шоуто на Слави ”. Според негови близки, Трифонов признал, че желае да се отдръпне, преди да е досадил на публиката и нямало защо да съжалява, написа „Уикенд“. Отделно Слави има съществени планове да влиза в политиката още тази есен. Той интензивно работи по основаването на плана си. Става дума за политическо придвижване, а не за партия, с което ще бъде избегнат и казуса с Би Ти Ви. Шоуменът към този момент бил намерил финансиране. Трифонов бил уверен, че е пристигнало време да се впусне в политиката и считал, че без проблем ще се трансформира в главен състезател на този терен.

СЛАВИ ИСКА ДИВНА ЗАД РЕШЕТКИТЕ

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР