Шоуменът Къци Вапцаров публикува във Фейсбук забавна снимка с шеф

...
Шоуменът Къци Вапцаров публикува във Фейсбук забавна снимка с шеф
Коментари Харесай

Нападнаха Къци и шеф Ангелов от Хелс Китчън: Не хвърляйте храна, хората гладуват!

Шоуменът Къци Вапцаров разгласява във Facebook занимателна фотография с началник Виктор Ангелов, който безусловно му крещи в ухото. Кадърът е от присъединяване им в новия сезон на шоуто за кулинари Хелс Китчън. “Е по този начин като ми се развика, брат.. не помня сготвям ли или поръчвам... Иде ми да викна сметката и да си вървя! ”, разяснява Къци. 
Коментарите към фотографията обаче демонстрираха, че някои фенове не гледат с положително око на кулинарното шоу като цяло. 
 

“Вие се майтапите Г-н Вапцаров, само че хората гладуват, мислите ли,че е вярно да се хвърля толкоз храна? А има бездомни, които бъркат в кофите. Но въпреки всичко съм ви почитател, забавлявайте се ”, гласи един от мненията към фотографията. 

“И аз не одобрявам да се хвърля храна ” , дава отговор Къци Вапцаров. Коментарите за изхвърлените от началник Ангелов чинии съпътстват съвсем всяко издание на шоуто. 
Други фенове път се чудят по какъв начин уважаващи себе си готвачи, а и български звезди с престиж и позиции в обществото устоят на прочувствените прояви на водещия. За тях отношението на началник Ангелов, което постоянно е изразено и с нецензурни думи, е неприемливо, даже и подтекста на напрегнатото предаване. 

“Само за уточня нещо... всичко е за развлечение, на смешка, майтапим се и се хилим....и на никой от нас не му пука, в случай че на някой от вас нещо не му харесва, не го кефи или го нервира....ама грам не ни интересува....само да си знаете ” , съобщи Къци Вапцаров мотив реакциите на феновете за Хелс Китчън на фотографията. Думите му са резултат от сериозна поредност от мнения на хора, които непосредствено споделят, че предаването ги нервира, без значение, че в него има и звезди, които са любимци на публиката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР