Шоуменът и лидер на Има такъв народ Станислав Трифонов пак

...
Шоуменът и лидер на Има такъв народ Станислав Трифонов пак
Коментари Харесай

Слави Трифонов иска нов референдум. За президентска република

Шоуменът и водач на " ИТН " Станислав Трифонов отново ще прави феререндум. Този път за това дали България да не стане президентска република.

Това си желание Трифонов разгласи в малко, само че изпълнено с драматизъм, в това число посредством музикално оформление, изказване, предавано по партийната телевизия и фейсбук каналите на партията му.

Накратко: видял в политиката, в " системата от вътрешната страна "  лицемерие, задкулисие, интриги, мъчителна жадност за власт и впрочем и впрочем. И си направил извод:

" Затова мисля, че не съм политик и мисля също, че освен би трябвало да се разбие моделът на ГЕРБ, а на цялата политическа система ".

Така, за това било време жителите да кажат желаят ли България да стане президентска република или да остане парламентарна. На референдум.

Трифонов щял да стане поръчител за това, че волята на народа щяла да бъде приведена в деяние. Но от думите му се разбра, че това ще стане под изискване - в случай че същият този парламент отново вкара партията му в Народното събрание.

Засега социологията обаче не демонстрира Има Такъв Народ да получи доверие, най-малко едвам прескочи 4-процентовата преграда.

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-новоПрочети още Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР