Шоуменът и лидер на Има такъв народ Слави Трифонов ще

...
Шоуменът и лидер на Има такъв народ Слави Трифонов ще
Коментари Харесай

Трифонов с интервю пред БНТ след връчването на третия мандат

Шоуменът и водач на " ИТН " Слави Трифонов ще даде изявление пред Българска национална телевизия в петък вечерта, часове откакто президентът Румен Радев връчи на Българска социалистическа партия третия мандат за сформиране на държавното управление, който е последният късмет за постоянен кабинет и избягването на нови предварителни избори.

Откакто е водач на партия Трифонов не е давал изявление пред телевизия, друга от неговата лична. В редките си медийни изяви, той избираше да приказва пред БНР.

Сега изявлението с Трифонов ще бъде излъчено в 20:30 ч., незабавно след централната емисия вести по Българска национална телевизия. То няма да е в предаването " Панорама ", което е в лятна отмора, само че интервюиращ ще бъде водещият му Бойко Василев.

През последните месеци Трифонов избира да афишира желанията си не пред публицисти, а във Facebook, сходно на някогашния министър председател Бойко Борисов. В деня след изборите през юли Трифонов разгласи първия си проектокабинет отпред с Николай Василев с послание, предавано в обществената мрежа и по малкия екран му 7/8 ТВ. Оттеглянето на този проектокабинет беше оповестено със статус във Facebook.

После пък, откакто " ИТН " взе първия мандат и предложи втори вид на държавно управление пред Радев, още веднъж от обществените мрежи и малкия екран си Трифонов разгласи, че проектокабинетът няма да бъде импортиран в зала. Това провокира парламентарен проблем, тъй като за президента мандатът беше изпълнен и предстоеше гласоподаване в пленарната зала. В последна сметка, с цел да излезе от обстановката Народното събрание одобри решение, че приема мандата като несбъднат.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР