Шоуменът и лидер на Има такъв народ Слави Трифонов обяви,

...
Шоуменът и лидер на Има такъв народ Слави Трифонов обяви,
Коментари Харесай

Трифонов не казва дали ще бъде премиер, ако партията му спечели изборите

Шоуменът и водач на " ИТН " Слави Трифонов разгласи, че това, което партия ГЕРБ е направила, би трябвало да бъде " изчегъртано " с всички законови средства.

" Това нещо ще се махне, тъй като това е разумният естествен път на една естествена страна член на Европейския съюз ... Суверенът взема решение... В Народното събрание би трябвало да има хора, които да съставляват цвета на нацията. Да бъдат уважавани, да се държат почтено, да бъдат кардинални. Не може в Народното събрание един народен представител да назовава зам.-председателя " гном " (бел. ред. - репликата " Ей, гном, не се ядосвай, че отново ще получиш инсулт " е отправена от Лъчезар Иванов от ГЕРБ към ген. Атанас Атанасов) ", сподели той в интерю за БНР.

От основаването на Има Такъв Народ Трифонов, сходно на премиера в оставка Бойко Борисов, не се явява пред публицисти и приказва главно през Facebook.

" Няма загадъчност, има разумно държание. Човек би трябвало да дава изявленията, когато има какво да каже... Свободата на словото не е да си на 112 място, а да усещаш свободата да правиш това, което ти повеляват моралът, логиката, интелектът. В България голяма част от медиите не са свободни ", сподели в събота той в отговор на въпрос за какво се дистанцира от медийни изяви.

" Начинът на изложение е в интернет, тъй като там си изцяло свободен. Това е въпрос на избор ", добави Трифонов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР