Шоумач обещава да се превърне в най-голямото събитие в Кърджали

...
Шоумач обещава да се превърне в най-голямото събитие в Кърджали
Коментари Харесай

Стоичков ще води тима от САЩ`94 срещу турски ветерани в Кърджали

Шоумач дава обещание да се трансформира в най-голямото събитие в Кърджали за годината. На 26 септември от 17 ч. на ст. " Арда Арена " ще излязат ветераните от тима ни, който стигна до четвърто място на международното състезание през 1994 година в Съединени американски щати. Срещу тях ще е отбор от някогашни турски футболисти, като преобладаващата част от тях са бронзови медалисти от Мондиал 2002 в Япония и Южна Корея. Техният състав ще бъде запълнен от ветерани на " Галатасарай ", " Фенербахче " и " Бешикташ ".

Срещата се провежда със съдействието на БФС и управлението на локалния " Арда ", който тази година влезе в елитната група. Тимът обаче семейства в Кърджали единствено в един мач от Ефбет лига (0:0 с " Ботев ", Пд), защото стадионът има потребност от спомагателни усъвършенствания, с цел да получи лиценз (за задачата страната отпусна помощ от 2.5 млн. лева.). Оттогава " Арда " приема противниците си на терена на " Локомотив " (Пд). Именно поради това се провежда и този показателен дуел - с цел да засити глада за футбол у локалните почитатели. Неслучайно са избрани и напълно налични цени за билетите - по 7 и 5 лева за бранш А, по 5 лева за В и по 3 лева за Б.

Координатор на дуела е президентът на Асоциацията на българските футболисти Дончо Донев. Той към този момент е получил единодушието на Христо Стоичков, който е удостоверил, че ще взе участие. Ще има и други някогашни български футболисти, които не бяха част от състава в Съединени американски щати. По неофициална информация са били планувани Димитър Бербатов и Стилиян Петров, само че те са отклонили поканите.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР