Шоубизнесът може да вземе всеки човек и да го изстиска

...
Шоубизнесът може да вземе всеки човек и да го изстиска
Коментари Харесай

Какво се случва с Данна? Младата певица с драстична загуба на килограми

Шоубизнесът може да вземе всеки човек и да го изстиска със своето напрежение, искания и закономерности. И в случай че някои по-стари " акули ", които са в играта от години, знаят по какъв начин се оцелява, то други, по-млади звезди на небосклона нерядко изпадат в крайности. 

Виж още: Още звездни бебета: Влогърът Чарли Танев се похвали - ще става татко!

Пишем всички тези думи във връзка новата визия на едно от най-новите имена на поп-фолк сцената - Данна. В последните фотоси, които тя разгласява, се вижда, че е отслабнала в действителност фрапантно. Вижте тази фотография да вземем за пример:

Виж още: Джулиана Гани за пластичните интервенции, близка ли е с Алекс Петканова и още

" Малиии, не мога да преценява дали има някъв сериозен здравословен проблем, или просто си гълташ корема ", написа почитател на Данна, а тя му дава отговор, че не е чак толкоз слаба. А ето тук може да видите по какъв начин изглеждаше младата изпълнителка в средата на предходната година:

Данна подписа с Payner през 2019 година и още тогава родните таблоиди видяха, че тя е свалила 20 кг. от предходните си телевизионни изяви - тези в " Шоуто на Слави ". През лятото Данна ще навърши 17 г. 

Виж още: Теа Минкова споделя: 10 обстоятелството за нея, 10 - за връзката ѝ с Наум! Мислят ли за второ дете?

Иначе няма по какъв начин да не споменем, че в професионален проект Данна върви единствено напред и нагоре. В края на предходната година тя показа акустична версия на един от шлагерите на 2020 година и въпреки че става въпрос за нов вид на позната ария, тази версия се радва на страховит интерес. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР