Шоу или фарс на Хард Рок Стейдиъм в Маями? Легендата

...
Шоу или фарс на Хард Рок Стейдиъм в Маями? Легендата
Коментари Харесай

Шоу или фарс? Мейуедър не успя да победи влогъра Пол

Шоу или фарс на " Хард Рок Стейдиъм " в Маями? Легендата на бокса Флойд Мейуедър не съумя да победи влогъра Логан Пол в показателен мач, който се организира тази нощ. Срещата продължи 8 рунда по общоприетите 3 минути и приключи с тъждество, макар че Мейуедър завоюва 7 от рундовете. По правилник, победител щеше да има единствено при нокаут.

44-годишният Мейуедър, който има 50 триумфа на професионалния кръг и нито едно проваляне, не рискува против по-високия и тежък противник.

Снимка: Getty Images

В последна сметка и двамата могат да бъдат удовлетворени от финансова позиция. Мейуедър проработи 10 млн. $, към които ще добави и 50% от продадените абонаменти за платено лъчение. Youtube звездата Пол пък оцеля в ролята на новобранец и прибра 250 хиляди $ плюс 10% от абонаментите за борбата.



Предпазливите дейности и на двамата, комбинирани с наподобяващите на обятия клинчове обаче разочароваха почитателите и възмутиха настоящи боксьори като Саул " Канело " Алварес - първенец на WBC, WBA и WBO в супер междинната категория. Мексиканецът бе сбит в коментара си за видяното, публикувайки в обществената мрежа " Туитър " емотикон на хванало се за главата дребосъче.

— Canelo Alvarez (@Canelo)
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР