Шотландското разследване на Covid-19 разбра в петък, че един консултант

...
Шотландското разследване на Covid-19 разбра в петък, че един консултант
Коментари Харесай

Линейката е потеглила, докато пациент с Covid е бил „свлечен“ през портата, каза разследването

Шотландското следствие на Covid-19 разбра в петък, че един съветник е споделил на госпожа Стюарт, че нейният избраник е можел да бъде избавен, в случай че разпоредбите за блокиране не са му попречили да посещаване на оптик.

В отговор на въпроси от Stuart Gale KC, за запитването, госпожа Стюарт сподели, че нейният 57-годишен брат Дерек е почнал да се усеща „ без мирис “, откакто се е разболял от Covid.

Тя сподели, че устните му са посинели и положението му се е влошило и брачната половинка му се е обадила на кола за спешна помощ.

Позовавайки се на изказване, което госпожа Стюарт е дала по време на следствието, господин Гейл сподели: „ Дотогава, както сте Беше ми казано, че Дерек се бори. Той беше на алеята, държеше се за гърдите и се свлече през портата на алеята – и мисля, че някои от съседите му помислиха, че получава инфаркт. “

След това брачната половинка на Дерек стартира да „ крещи “ на екипът на колата за спешна помощ: „ Има потребност от помощ, има потребност от помощ. Той би трябвало да получи О2 “, се разбра от следствието.

Прочита...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР