Работникът, който се грижи за деца, Джон Мейр, напусна работа, след като показа сексуално явен образ и видеоклип на себе си на колеги

...
Шотландският надзорен орган каза, че поведението на г-н Мейр се
Коментари Харесай

Шотландският надзорен орган каза, че поведението на г-н Мейр се равнява на „емоционално насилие“.

Шотландският съвет за социални услуги ( SSSC) каза: „Развитието на момчето е забавено и то се нуждае от повече подкрепа от другите млади хора на същата възраст.

„Вашите действия са довели до пламък или искри от запалката. Вашите действия причиниха [момчето] страдание.“

Г-н Меър, който отрече да го е щракнал близо до лицето на младежа и твърди, че смята, че момчето ще се „наслади на шума“, каза: „Погалете запалката, това е твой приятел."

Съветът каза, че поведението му е "много под" стандартите, очаквани от работник, на когото е поверено да се грижи за уязвими хора.

Отстраняването на бунтовника от SNP Фъргюс Юинг е „пропорционално“, казва министърът

Той добави: „Момчето показа, че е разстроено и така вие знаехте или трябваше да знаете това, като му показахте колкото по-лека отново, рискувате да му причините допълнително страдание."

Г-н Меър също отвърна на ругатни на младежа по време на отделен инцидент предишния ден, който SSSC определи като "вербално насилие".

Освен това се казва, че г-н Меър е показал на свой колега неподвижно изображение от явен видеоклип на себе си с неизвестно лице.

След това той показа на втори колега явен видеоклип на себе си с неизвестно лице.< /p>

Пазачът каза, че действията му са причинили на колегите му „дискомфорт и неудобство“.

Пазачът добави: „Показването на вашите колеги на сексуално явен видеоклип или неподвижно изображение от сексуално явен видеоклип е поведение което отново не отговаря на стандартите, които се очакват от вас като регистриран работник."

Прочетете повече от Sky News:
Родители планират да напуснат работата си, докато фирмите се отдалечават от дистанционна работа
Нападенията на студенти превърнаха средновековния Оксфорд в „гореща точка на убийства“

Съветът редактира къде са се случили инцидентите, но потвърди, че са се случили около юли и август 2021 г., докато г-н Меър е работил за Applied Care and Development Ltd.

Пазачът постанови, че годността на г-н Меър да практикува е била нарушена, отбелязвайки: „Вашите действия са фундаментално несъвместими с работата в доверена и грижовна професия.“

SSSC добави, че по време на разследването на работодателя , г-н Мейр „не показа истинска проницателност, съжаление или извинение“.

В заключение надзорният орган каза, че заповедта за премахване е „най-подходящата санкция“ за поддържане на „продължаващото доверие и увереност в социалните обслужваща професия и SSSC като регулатор на професията".

Заповедта за отстраняване влезе в сила на 23 септември.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР