Шона Филипс се закле да продължи да се грижи за

...
Шона Филипс се закле да продължи да се грижи за
Коментари Харесай

Шона Филипс от Острова на любовта дава обещание за здраве, след като беше „разтърсена из основи“ от диагнозата

Шона Филипс се закле да продължи да се грижи за здравето си, откакто получи някои шокиращи вести от персоналния си доктор.

Звездата от „ Островът на любовта “ – която навършва 30 години тази седмица – разкри, че е „ разтърсена радикално “, откакто й споделиха, че страда от затлъстяване една година след раждането на щерка си Лусия. Във видео, оповестено в Instagram, тя сподели, че също по този начин са й споделили, че има „ много доста висцерална лой към главните си органи “, което може да я направи предразположена към съществени неща като инфаркти в бъдеще.

Описвайки какво се е случило, когато е отишла на повсеместен обзор на тялото си, риалити звездата – която отглежда щерка си сама, откакто приятелят й Били е бил в пандиза на девет години за закононарушения с опиати – сподели на своите 1,4 милиона почитатели: „ Мина една година, откогато имах бебе, тъй че желаех да видя къде съм след раждането. Казаха ми, че съм тлъст, което не е потрес, само че в никакъв случай не е прелестно да се чуе. След няк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР